You wanna have a life but not too real
I’m sexy and I know it... NOT! 
10.-Jul-2015 10:28 am
Kā lilustrēt “only chance get laid is to become a rock star”? Šādi - https://youtu.be/Z334oFrD2Fo

Nē, tā jau visu cieņu, mazgāti matiņi, sakopta bārda, atšķirībā no Pītera Dohertija šis māk spēlēt ģitāru un dziedāt (lūdzu, nepiepisties pie dziedāt, ir ok), viss viens vairāk kā es. Bet tas moments, kad korpulentais Ainārs Virga uz fona sāk izskatīties pēc vīrieša, tur kaut kas tomēr līdz galam nav labi. Jā, vot nevaru saprast, man šis viss vairāk atgādina Virgu, vai tomēr Kiviču? Bet, nu, labi dirst. Ja kaut kas šitāds būsu mūsu virgkivičraču vietā, vai tiktu rādīts pa šlāgerkanālu, mēs būtu glābti. Neskatoties uz to, ka klipā notiek lietas, ko mēs visi reizēm darām kamēr neviens neredz, tomēr jau smuki safilmēts. Netop tik skaidrs, kā austriešu metāla leibls uz šo ir parakstījies? Moš šis ir kaut kāds Alpu slaucēju miesta vietējais talants?

Bet, tagad, klausās šurp meitenes un zēni… vairāk jau zēni… Viņa Tumsība fešonists jums ko teikts. Vīriešu veste ir tāds īpašs izstrādājums. Labi, ar krokšiem viss ir skaidrs, viņus nekad nevajag vilkt, lai arī mēs to darām - vai, kā mēs noskaidrojām futenē, krokši ir labākais kontraceptīvs, jeb citējot: “Cik reizes esmu gājis iznest krokšos miskasti, ne reizi nav bijis sekss!” Savukārt vīriešu vestei ir savs brīdis un konteksts. Un teikšu atklāti, šis klips nav ne īstais brīdi, ne konteksts. Un ļoti daudzās citās dzīves situācijās tas nav īstais brīdi un konteksts. Ja gribās sajust imagināru kūts smaku, nu uzvelc vismaz rūtainu kreklu, tie vismaz ir modē. Liec mieru tai vestei. Jeb citiem vārdiem sakot, šī veste nepiestāv jūsu motociklam.
Comments 
10.-Jul-2015 10:52 am
Lūk, "pareizi"!
10.-Jul-2015 10:57 am
Kā jūsu Tumsība skatās uz kaut ko šādu? Jums steampunk estētika, manuprāt, lieliski piestāvētu.

10.-Jul-2015 11:00 am
Kā jau teicu, laiks un konteksts. Es te nevēršos pret vestēm kā tādām. Nav jau krokši.

Un to katliņu jūs man galvā nedabūsiet nekad. Katliņš lai paliek izsmalcinātiem švītiņiem.
10.-Jul-2015 11:07 am
Ok, point taken. Problēma ir tā, ka jebkura fešona sakarā var pateikt "laiks un konteksts" vai arī "saskaņotība ar citiem atribūtiem, kvalitāte un atbilstība ķermeņa formām". Kolapsētos komentārus ar šādiem truismiem nedabūt :) Vajag viedokļu sadursmes, piemērus un kontra-piemērus, ekscesus un perversijas.

No kā lōōōģiski izriet, ka nākamais topiks tavā fešona blogera adžendā ir galvassegas :)
10.-Jul-2015 11:17 am
Kolapsēti komentāri ir tāda vakardiena. Es neturu līdzi trendam, un mani kopš jūnija neviens nav atdraugojis.
10.-Jul-2015 11:26 am
Nu, neesi tik pieticīgs, jūsu Tumsība. Lūk, viņa Gaišība msjē [info]kautskis nekautrēdamies un diezgan regulāri plūc kolapsa laurus.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:38 am GMT.