You wanna have a life but not too real
Diena, kad bija pilnmēness 
2.-Jul-2015 11:55 pm
Pirms brīža braucu mājās pa Tallinas ielu pretī pilnmēnesim. Kas tas bija par skatu.

Nu, jā, šodien pirmie Ādaži, tātad arī pirmo reizi peldējos šogad. Es, pieņemu, ka izklausās smieklīgi, kad visi to vien dara, kā brauc peldēties, bet sārtvaidzim tādi prieki bieži negadās. Tīri tā neko nospēlēju, ņemot vērā, ka volejbols nav mans veiksmīgākais sporta veids, un vēl bez auguma, ko, atšķirībā no basketbola, grūtāk kompensēt, man arī jāmāca elementāras lietas. Bumbu kaut kur aizpisu tikai divas, vai trīs reizes pa visu vakaru. Nu, neskaitot neveiksmīgas serves.

Nu, jā, tad jau pa mājām, pa ceļam ne reizi netiekot apstādinātam par ātruma pārsniegšanu, veļas mašīnā ielikta vesela likras bagātība piesmirdināta pa nedēļu, dzeru alu, un tūlīt sākšu sevi barot. Vienvārdsakot, kulminācija ir garām, pilnmēness atlaiž savu tvērienu.
Comments 
3.-Jul-2015 12:02 am
mēness nudien bija maģisks, tagad logā kā lukturs
3.-Jul-2015 08:51 am
Tas jampadracis uz ielām vakar bija pilnīgs pilnmēness faktors. A par volli - Nū neteikšu ka nav veiksmīgākais sportaveids. Priekš daudzuma kuru esi tu pavadījis spēlējot es teiktu progress ir ļoti labs. Tik vel tie daži knifi kur par ātru tiek skriets ! :D
This page was loaded Apr 24. 2024, 8:41 am GMT.