You wanna have a life but not too real
Day #30: izbraukšana no pagalma 
28.-Apr-2015 03:50 pm
Katru dienu es ar auto nebraucu, bet, kad sanāk, diezgan bieži kāds man ar žestiem norāda, ka es esmu idiots. Nu jau sāku pie tā pierast, un esmu gatavs apbruņoties nepieklājīgiem žestiem. Ja kāds mazā pimpja īpašnieks vēlēsies, varu iesaistīties arī ar viņu diskusijā. Roka man jau ir sadzijusi. Ar stulbām mamzelēm būs grūtāk, tās jau ar mani nenāks runāties, tāpēc apmierināšos ar faktu, ka viņām būs norauts kāds mēnešreižu cikls.

Lietas būtība slēpjas faktā, ka dzīvoju es uz divvirzienu ielas, kur manā mājas pusē drīkst atstāt auto. Rezultātā braukšana abos virzienos ir visai interesanta. Un, ņemot vērā, ka ielas abās pusēs ir īres mājas, no pagalmiem mēdz izbraukt auto. Tad nu lūk, ja cilvēks spēj nospiest auto signālu, man jau liktos, ka nospiest bremzes pedāli nevajadzētu būt grūtībām. Ja ir tādas problēmas, iesākumam varētu nelietot mobilo telefonu pie stūres, kā arī izvēlēties braukšanai atbilstošu ātrumu. Pa Skansteni - bet lūdzu. Visādās šaurās ieliņās, kur apkārt ir mājas, kurās dzīvo cilvēki, vajadzētu rēķināties, ka tā nav vieta rallijam. Un, visbeidzot, ja cilvēks nesaprot, ka man nav pārdabisku spēju, kas ļauj redzēt cauri pie vārtiem noliktajiem auto, un mans pieticīgais auto neprot pat tik elementāru lietu kā levitēšana, ir laiks izvilkt to tukšo galvu no dirsas, un varbūt prāts apskaidrosies.

Domājot par risinājumiem, nevaru saprast, vērsties pie apsaimniekotāja, vai CSDD. Jo, apzinoties, ka homo sapiensi gudrāki nekļūs, risinājumam ir jābūt diezgan drastiskam. Guļošais policists varētu līdzēt, bet tos jau vairāk liek pie izglītības iestādēm, nevis dzīvojamos rajonos. Varētu uzlikt arī spoguli uz pretējās mājas sienas, tikai kas tādus liek? Apsaimniekotājs, diezi vai, jo tur jau ir jāsarunā ar pretējās mājas īpašniekiem. Neiebilstu arī pret zīmi apstāties aizliegts. Nu, ja tiešām tas ir tik liels noziegums likt kādam sabremzēties, jo tu brauc ārā no pagalma, tad auto novākšana no mājas vārtiem ir vienīgais drošais veids pārredzēt ielu. No radošākām idejām ir doma apgādāties ar ceļa būvnieku barjeru. Iznest tādu barjeru uz ielas, izbraukt no pagalma, nesteidzoties aiznest barjeru atpakaļ uz pagalmu, un tad doties savās gaitās. Skaidrs, ka tukšo galvu mentālā kapacitāte nespēs izdarīt secinājumus, kādēļ tāds flešmobs ir vajadzīgs, bet kā mākslas performance būtu skaisti. Un viss pilnīgi droši no satiksmes viedokļa.
Comments 
28.-Apr-2015 06:12 pm
Barjeries likšanu vajag saskaņot, tad no kāda apzinīga ceļu policista ātri dabūsi sodiņu :)

Kaut gan ideja laba :)
28.-Apr-2015 08:22 pm
Pie mums rajonchikaa tas gan Anglijaa ir salikti tadi ka guljosie policisti, vairaak kaa taadas pumpas, kuram uzmaniigi un lenam pari jarapjas, uz 300 metriem ir kaadi gabali 8 laikam, tas esot bijis izdariits tadelj, ka jaunieshi gonkojushi ap rajonu, tur tads kaa aplis sanaak, bet daudzaas vietaas taa ir UK
29.-Apr-2015 10:29 am
Cilvēku iecietība ir unikāla.
Visvairāk man patīk tas, ka viss kas saistās ar gaidīšanu virs 5 sekundēm ir nepieļaujams. Tā te laiku atpakaļ vinu Slāvu šļuhu tā arī šķiet sejā nosaucu, jo redz kamēr es uz (nepārspīlējot) 20 sekundēm piestāju pie Svena toreizejā dārziņa, lai viņu izlaiztu bija jāsāk taurēt precīzi 2 sekundes pēc tam, kad man nostājās aizmugurē minētais auto.
Tad nu šī burvīgā 2 sekunžu garā skaņas signāla dēļ minētās 20 sekundes pārvērtās 2 minūšu vārdu apmaiņā un pēctam 10 minūšu vilkšanās nopakaļ ar ātrumu ap 3km/h pa vienvirziena šaurām ielām.

Karma is a Bitch!
29.-Apr-2015 10:42 am
Nu, manā skatījumā, pat neskaitot ceļu satiksmes noteikumos rakstīto, taurēšana ir debīlisma pazīme. Pat ja otram nav taisnība. Nu, pabubini zem deguna, un pēc 30 sekundēm brauksi tālāk.
This page was loaded Mar 28. 2024, 11:37 am GMT.