You wanna have a life but not too real
Bērnu pēršana 
8.-Nov-2013 11:35 am
Kamēr ciba grūzd par to, kā pareizi sist savas sievas un vīrus, un kādos atbalsta un rehabilitācijas centros viņus pēc tam likt, lai beigās nonāktu līdz Vitgenšteina cienīgām sarunām par to, vai sāpes ir īstas, vai iedomātas, teorētiķi savos teorētiskajos modeļos varētu apskatīt jautājumu, vai bērnus pērt ir pareizi, vai nē? Varbūt pazudīs vēlme cietējus dalīt pēc dzimuma. Savukārt savā iedomībā atļaušos postulēt, ka tupa nostāties pozā "bērnus sist nedrīkst" var atļauties tikai bērnu vecāki, kas to nedara.
Comments 
8.-Nov-2013 05:56 pm
nee, jo: man ir bērns un es to nesitu un esmu pret fizisku vardarbiibu pret beerniem. tobish shajaa punktaa es Tev piekriitu. bet Tu pilnveertiigi par so punktu spriest vareesi, kad/ja Tev buus beerni.
ljoti, LJOTI daudzas LJOTI stingras nostaajas mainaas, kad sanaak saskarties ar reaalo situaaciju. teorija shajaa jomaa neliidz.
8.-Nov-2013 06:32 pm
Bet vai tavs bērns ir jau "sitamajā vecumā"? Arī - ja nav, nav tiesību spriest.
Bet vai tavs bērns ir nevaldāms? Arī - ja nav, nav tiesību spriest.
Utt.

Es domāju, ka nostājas šādā jautājumā mainās tādēļ, ka cilvēkiem grūti atzīt savus feilus, vieglāk vainu novelt uz bērnu, jo tas, redz, tāds nevaldāms pagadījies.
8.-Nov-2013 07:09 pm
ko nozīmē "sitams vecums"? es tiešām nezinu :>
8.-Nov-2013 07:22 pm
Nav tāda, protams, tas ir absurds. Taču varu iedomāties, ka kāds bērnu sišanas apoloģēts piesauc šādu "argumentu" - piemēram, pāris mēnešus vecu bērnu nedrīkst/nav vajadzības sist, bet tādu, kurš jau staigā, var un dažreiz vajag.
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:33 am GMT.