You wanna have a life but not too real
Kārtējā abortu psihoze 
12.-Jun-2012 10:13 am
http://www.diena.lv/latvija/zinas/abortiem-plano-likt-stingrus-grozus-13951865

Ja jau ir plāns ieviest kriminālatbildību par abortu, tad jau laikam konsekvence prasa ieviest kriminālatbildību par dzimumaktu ārpus laulības? Citādi tēze par "abi vecāki" mani kaut kā nepārliecina. Pie pašreizējās likumdošanas, es pat teiktu, ka DNS testam būtu jābūt valsts apmaksātam un obligātam. Tik delikātu lietu taču nevar atstāt uz sabiedrības sirdsapziņu.

Vispār, šie divdimensiju grafiku zīmētāji sāk kaitināt. Taisnība vien ir mūsu kultūras ministrei, ka valsts jāvada filozofiem, bet, protams, filozofiem grieķiskā izpratnē (skat. Rīgas Laiku), tad, varbūt, tie gudrīši zinās kaut ko vairāk par daļskaitļiem un procentiem.
Comments 
12.-Jun-2012 12:36 pm
Es īsti neredzu nepieciešamību kaut ko labot likumdošanā attiecībā uz nedzimušā bērna statusu, lai organizētu visādas atbalsta programmas.
12.-Jun-2012 12:48 pm
Es arī nē, bet bezmaksas konsultācijas par abortiem ar kompetentiem cilvēkiem noteikti ir atbalstāms pasākums, ko, man šķiet, var panākt bez baigiem likuma grozījumiem attiecībā uz nedzimušā bērna statusu.

Cita lieta ir, ka ārsti jau tā ir noslogoti un ka medicīniskās aprūpes budžetu, iespējams, lietderīgāk tērēt, lai uzlabotu jau esošo veselības aprūpi.
12.-Jun-2012 12:50 pm
Ir takš organizācija Ģimene, kas sit pie krūts par to, cik viņiem cēli mērķi. Nu tad, lai protas.
This page was loaded Okt 2. 2024, 7:19 am GMT.