You wanna have a life but not too real
Dziedošie jaunieši 
23.-Sep-2011 10:26 am
Ok, turpinot sūkstīties par radio klausīšanās ēnas pusēm - šodien uzrāvos uz O-karti. Ok, liksim mierā konkrētos šovus, bet viens jautājums mani sāk nodarbināt. Kas ir tā par dziedāšanas manieri tiem jauniešiem? Tas no televizora skatīšanās? Ok, var jau teikt - nepatīk, neklausies, bet tomēr ir sanācis šādus talantus paciest autobusā tūkstots kilometru garumā. Uz kādām meistarības virsotnēm tie jaunieši tiecas, vai arī kurš viņiem ir iemācījis tā gaudot? Sitiet mani nost, bet nu no lielajiem stāriem neviens tā nedzied. Nu, varbūt nevis neviens, bet noteikti tas nav nekāds rūpnieciskais standarts, un ir tik daudz dažādu vokālu ar tik daudzām dziedāšanas manierēm, par pārējām individuālajām balss īpašībām nerunājot. Wtf?
Comments 
23.-Sep-2011 11:05 am
tāpēc, ka sračs&co labāk zina, kādai ir jābūt īstai popa scēnai! džeza vai ōperas balsis lūgtum klausaities citur (kur tieši, nezinu (izņemot ōperu vai BBklubu))
23.-Sep-2011 11:07 am
Nu, sračs sračom, bet tas jau nav tikai pašmāju fenomens.
23.-Sep-2011 12:21 pm
nu, manā klausītāja praksē nazālā blēšana ienāca pirms gaidem ar grupām, par kurām jūsmoja Volfs un Grē, bet ar laiku pieradu, tādēļ okartisti, kas, pēc pašu vārdiem, ir paši par sevi un neviens viņiem nav autoritāte, gan jau iespaidojas no tās pašas masu produkcijas.

sračs :) nesen uzstājās TV un kā eksperts smagi nokritizēja kāda jaunieša rīmes.
ģeniālais dzejnieks, [cenzēts], "darbs und darbarīks" ir mans mīļākais dzejolis/dziesmu teksts
This page was loaded Sep 27. 2024, 2:27 pm GMT.