You wanna have a life but not too real
Day #75: pankūkas vol.2 
12.-Jun-2015 12:01 pm


Abiģiļi jūs mani vakar, ja! Nākamreiz palīdziet materiāli. Nu, ok, versiju par sviestu es noteikti iemēģināšu, kad būšu nopircis ikrus. Bet citādi viss ar mani ir kārtībā - iemaņas nav zudušas, saprāts vietā. Un, kā jau es minēju, vajadzēja pamainīt tikai cepamo virsmu. Sacepu es tās sūda pankūkas katliņā.

Un otrs mīts, nē, es neēdu TIKAI gašvielas! Re, re, tur ir, fakin, bekōns! Bekōns, sasodīts!

Labi, šitais kulinārais blogs jāver ciet, citādi vēl jūs mani sāksiet mācīt olas vārīt.
Comments 
12.-Jun-2015 12:07 pm
Pankūkas ar bekonu ir mūsu viss.
12.-Jun-2015 12:07 pm
ar betonu
12.-Jun-2015 12:11 pm
нет, вам вот так чтобы опошлить!
12.-Jun-2015 12:12 pm
Īsti vīri, protams, pankūku mīklu jauc betona maisītājā, cep uz lāpstas ar lodlampu un ēd, klāt piekozdami dzīvu cūku.
12.-Jun-2015 01:53 pm
ar lāzeru!
12.-Jun-2015 12:11 pm
attēlā bekona ir tieši tik daudz, lai varētu teikt, ka tas tiek izmantots kā garšviela. bet vispār ļoti daiļi. šitā jūs izkonkurēsiet ob dizaina brokastis
12.-Jun-2015 12:13 pm
Vsjo! Eju uz veikalu pirkt kilogramu bekona!

Un, kur nu mūsu tumsībai ar tādiem estētiem fūdblogingā sacensties?
12.-Jun-2015 12:14 pm
Bet ambīcijas ir, vai ne? Vai tas savādāk būtu to sagriezto sarkano objektu (pundurtomāts? Cik...metroseksuāli!) rotājis ar tām zaļajām lapiņām.
12.-Jun-2015 12:16 pm
Viss! Iet griezt vēnas Daugavā!
12.-Jun-2015 12:22 pm
Pagaidi, uzcep vēl kaut ko katliņā, savādāk mūsu dzīves zaudēs jēgu.
12.-Jun-2015 12:25 pm
Aha, apakšējā stāvā t-bone steiku, bet augšā vēl ābolu strūdeli. Un tad Mārtiņš Rītiņs ne tas, ka vārnas, sermuliņu šašliku sāks cept, baidoties par savu statusu.
12.-Jun-2015 12:26 pm
Vot, kad taisīsi strūdeli, padalies, kā gāja ar kārtaino mīklu. Es vienreiz pamēģināju un izgāzos kā veca sēta.
12.-Jun-2015 12:33 pm
Nu, atskaitot hohmošanos, ar saldo taisīšanu neaizraujos. Plus, ko es viens iesākšu ar veselu strūdeli?
12.-Jun-2015 01:42 pm
O, strūdele ir noderīga lieta!

To var pasniegt ar zaļumiem, ar to var piešķilt uguni, tā ir uzticams draugs un nesatur daļas, ar kurām varētu aizrīties.
12.-Jun-2015 12:15 pm
Šitajā te Prizmā ir šad tad tādas kilogramīgas bekona pakas. Un vispār mēs varam arī olas vārīt pamācīt, mums nav grūti.
12.-Jun-2015 12:17 pm
Nu, šaubu nav. Gan jau viens olas vāra uz rietumiem, bet cits tikai pilnmēnesī.
12.-Jun-2015 12:21 pm
Es parasti vāru ūdenī, rekomendēju.
12.-Jun-2015 12:32 pm
jā, prizmā ir! man visu laiku baigi gribās ieķert, bet šaubos, vai tikšu galā.

ir ir potenciāls! neesiet tik pieticīgi!
12.-Jun-2015 12:52 pm
uz pārteju!
12.-Jun-2015 01:33 pm
starp citu! tas būtu legāls iemesls. jāpadomā.
12.-Jun-2015 01:53 pm
kas tad tur vairs ko domāt!
12.-Jun-2015 02:09 pm
nu, kādas izsmalcinātas uzkodas gatavo no bekona. bet Gaišība laikam nupat atrisināja šo jautājumu :)
12.-Jun-2015 02:10 pm
vistu akniņas ietin bekonā, is very nice
12.-Jun-2015 03:19 pm
Ļoti daudzas lietas var ietīt bekonā, un būs very nice.
12.-Jun-2015 03:26 pm
Bekonā ietīts bekons ir apoteoze.
12.-Jun-2015 03:31 pm
Pār mums nākusi Apskaidrība.
12.-Jun-2015 02:01 pm
Ok, es piesakos uz burziņu nest 1kg bekona! Bekona ballīte, cik daudzsološi!
12.-Jun-2015 02:07 pm
un tad mēs viņu pusnaktī cepsim? =) akdies, cik izvirtīgi!
12.-Jun-2015 03:28 pm
Bet Jums tak ir panna, vai bekons būs katliņā jācep?
12.-Jun-2015 03:37 pm
var katliņā, ja ļoti gribās, bet mums ir arī panna. un cepeškrāsns. tā ka ir visai plašas izvēles iespējas. :)
12.-Jun-2015 01:08 pm
Kaut kur citā blogā lasīju, ka pāri palikušo saliek uz cepampapīra un sasaldē frīzerī, pēc tam pa taisno uz pannas un gatavs.
12.-Jun-2015 01:34 pm
pareizi, bija tāda lieta kaut kur lasīta! paldies, ka atgādināji. tagad jau izklausās pēc plāna :)
12.-Jun-2015 06:54 pm
Nokaunās un nozvērās nekad vairs neēst :/
12.-Jun-2015 07:50 pm
:*
12.-Jun-2015 02:15 pm
Tātad olas vārot jārīkojas ..... :D

Cik tev tam katliņam malas augstas, jo izskatās labi sanācis :D
12.-Jun-2015 02:23 pm
kā jau katliņam.
This page was loaded Maijs 11. 2024, 7:37 pm GMT.