You wanna have a life but not too real
If I Can't Have Love, I Want Power - part 2 
7.-Sep-2021 11:10 pm
Redz kur mana mīļākā NIN apskatniece analizē Halsey jaunāko albumu. Kas nav liels pārsteigums. Bet viņa norādīja uz vienu interesantu detaļu par dziesmu "Whispers". Patiesībā vairākas, bet es šoreiz par to, ka dziesmas tekstā vārds "whisper" vispār neparādās, bet dziesmā ir "whispers". Tas atklāj dažas jaunas dimensijas šai dziesmai.

Kas interesanti, Jūtjūbē jau ir "Whispers" amatieru kaverversijas (click). Pie tam kaverversija ir publicēta ne tikai ātrāk par šo apskatu, bet tanī pašā datumā, kad pašas Halsey kanālā parādījās šīs pašas dziesmas lyric video. Cilvēki ir pavilkušies.

https://youtu.be/nxCNMBiY8DQ
Comments 
8.-Sep-2021 02:58 pm
neko nezinu par H, bet noklausījos. Sākumā NIN pirkstu nevar nepamanīt, tālāk dziesmas jau sāk garlaikot, pops paliek pops, bet laikam šis ir kā tam jāizklausās, lai nenomāktu pašu H.
8.-Sep-2021 05:11 pm
Es dažus ierakstus iepriekš rakstīju, ka tas nav R & R side project, un neapšaubāmi tas nav jāuztver nekā citādi, kā jaunākais Halsey albums. Bet viņu pirkstu tur var just diezgan labi. Un tieši R & R, ne tik daudz NIN.
9.-Sep-2021 10:12 pm
lasīju, es laikam to pašu saku, tikai pat priekš popa dažas dziesmas liekas ļoti vājas, tad nu spriedelēju, vai tas tā apzināti vai kā, jo citādi dažas ir pat diezgan ok.
10.-Sep-2021 11:23 am
ok. got it.
This page was loaded Jun 29. 2024, 10:10 am GMT.