You wanna have a life but not too real
Mātes piens un vidējais latvietis (dies pasarg, protams) 
14.-Maijs-2011 12:17 pm
Par cik brīvdienās tā pat neviens cibu nelasa, un viņā neko arī neraksta, iekopēšu komentāru no diena.lv raksta.

http://www.diena.lv/lat/politics/viedokli/mammas-piens-2011-05-13-1#comments

"Tie nav un nevar būt vienlīdzīgi citiem, kaut vai tāpēc, ka tiem nav bērnu. Vienīgi, ja nu idiotisku likumu atļauti paņem no tiem, kas uztaisījuši.
Teorētiski iztēlojies, kas notiktu, ja visi pārvērstos par homoseksuāli orientētiem. Cilvēce izmirtu, kas nenotiktu, ja visi kļūtu heteroseksuāli."


Jep! Joprojām bērna piedzemdēšana definē cilvēka vērtību. Piedodiet, pārteicos - "uztaisīšana". Vajadzētu atjaunot "mātes varones" ordeni, un lielveikalos laist tādas bez rindas. Pie reizes Latvijas Republiku pārdēvēt par Cūku Fermu. Bet otrais teikums par cilvēces izmiršanu vispār ir graujošs. Man ir bijusi tā nelaime mācīties matemātiku, tāpēc varu iepriecināt visus bezbērnu cilvēkus reproduktīvā vecumā - pēc šis "defenīcijas" tīri matemātiski jūs visi esat homoseksuāli. Nē, nopietni. Tas nav mans viedoklis. Tas tā vienkārši sanāk pēc definīcijas.
Comments 
14.-Maijs-2011 12:37 pm
Tev ar tā sāpīgā bērnu varžace?
14.-Maijs-2011 12:41 pm
Tā nav varžace. Tev tas komentārs nelikās smieklīgs? Nu, teiksim... tev izdodas nofilmēt, kā vāvere nokrīt no ziedošas ievas un iekrīt peļķē. Gribētos taču padalīties ar cilvēkiem ar kaut ko tik unikālu un aizraujošu?
14.-Maijs-2011 12:43 pm
:D gribu video ar vaaveri!
14.-Maijs-2011 12:59 pm
Piedod. Man no smieklīgā uz doto brīdi ir tikai šis komentārs.

Smieklīgākais no vāverēm, kas man uz doto brīdi ir, ir šī bilde. Video funkcija manam fočikam nav.

14.-Maijs-2011 01:13 pm
:) kamer es sapratu, ka taa ir viena vaavere, nevis divas, kas iesprudushas alaa dazados virzienos :))
14.-Maijs-2011 12:44 pm
Let there be PRIDE!!! :D
14.-Maijs-2011 01:20 pm
Varbūt varētu piedāvāt risinājumu, ka homoseksuālisti saņemas un padara grūsnas visu šo jauko komentētāju sievas, bērnus, mātes, māsas un māsīcas, īpaši tās, kuras joprojām nav stājušās tikumīgā kristīgā laulībā vai arī kurām pēc laulības iestāšanās ir dzimuši mazāk bērnu kā viens gab. gadā.

Tad taču būtu sasniegta absolūtā laime.
14.-Maijs-2011 01:39 pm
Pēc konkrētā personāža uzskatiem, šķiet, geji tehniski nespēj apaugļot nevienu. Iespējams viņam būtu jāpalasa jaunizceptā mācību literatūra, par ko ir tik ļoti liels sašutums, un viņš uzzinās kaut ko jaunu par to, kā izveidota šī pasaule. Vēl rodas priekšstats, ka komentētājam ir kādas veselības problēmas komplektā ar zināšanu trūkumu, ja jau geju nevēlēšanās dot savu pienesumu nacionālajā ražošanā spēj viņu tā satraukt. Ja jau viss atdurtos tikai pret apaugļošanas jautājumu, to varētu paveikt salīdzinoši neliels heteroseksuālu vīriešu kopums, un darba viņiem aptrūktos jau pēc kāda mēneša. Pie tam tādējādi būtu iespēja izvēlēties arī piemērotāko genofondu, un šādiem komentāru rakstītājiem liegt pavairot savu genofondu.
14.-Maijs-2011 01:32 pm
Es tik nesapratu teksta virsrakstu "mātes piens" wtf?

Daini, rimī tak ir ātrā kase, kur var iet tie, kam ir līdz n produktiem kā arī topošās mātes un ar bērniem...
14.-Maijs-2011 01:44 pm
Tu par zemu novērtē atzinības spēku. Medālis tomēr ir izstādāms publiskai apskatei, un tādējādi ir iemesls lepoties, kā ar 1000 draugiem daugiem.lv, vai forskvērā ar Major statusu RIMI. Es pat teiktu, ka varbūt ne medālis, bet gan kāda krāsaina cepurīte, mantija vai formastērps. Nu, kā policistus, kurus var uzreiz atpazīt, un uzreiz ir arī zināms respekts, neskatoties uz to, ka tu par konkrētā cilvēka cilvēciskajām īpašībām nezini pilnīgi neko.
14.-Maijs-2011 02:51 pm
Ooo atkal šabloni :D
This page was loaded Jun 30. 2024, 1:19 pm GMT.