You wanna have a life but not too real
Fanboji 
8.-Apr-2011 10:13 am
Ibio, es jau domāju, ka brendu kašķu periods būtu jau jāizslimo, un šaurpierība ir palikusi izplatīta tikai hipsteru un kristiešu vidū. Bet nē, joprojām ir komentāri iz sērijas "Safari ir labākais".

Jā, man darbā ir sasodītais Windows, un dzelzis, par kuru daudzi palietotu Apple lietotāji varētu vēl pasiekaloties. Tāpēc turpināt stūķēt batonus par tēmu, cik kruts ir Apple, un uz viņa viss čotka strādā, ir vienkārši debili. Mājās, kur nav simtspakāpju drošības sitēmas, man uz otrās paaudzes ASUS eeeepēcē arī viss čotka strādā, un labāku datoru man pat īsti nevajag, jo visādus twiterus es tā pat telefonā čekoju sēžot uz poda. Vēl bišķiņ, un jūtjubes skatīšanās arī drīz notiks ekskluzīvi uz teļļuka, kuriem mūsdienās arī ir softa apdeiti un instalējamas aplikācijas. Tāpēc lai Apple vispirms atpakaļ atgūst tos bumbiņu bīdītājus, kas šobrīd lieto Windows softus, citādi tā vien sanāk, ka lauvas tiesa peļņas nāk no bakstāmdēļu pārdošanas, ap kuru jau ir savilkušies melni mākoņi. Bļe, pat Fotožopa jaunākās versijas vispirms izlaiž priekš Windows, un tikai tad priekš Mac OS. Ja es kaut ko tādu pateiktu pirms gadiem 10 - 15, mani takš par debilu uzskatītu. Tā ka Apple ir specifisku uzdevumu veicējiem, un tingentangeļu entuziastiem, un tuvāko divdesmit gadu laikā uzņēmumi dos priekšroku Windows Server, štruntīgām bet lētām HP biznesa klases darbstacijām un mazcenas Nokijām.

So, pīs.... off! Nemāciet mani dzīvot, bet palīdziet materiāli.
Comments 
8.-Apr-2011 11:01 am
Bakstāmdēlis, kā mūsmājās pārbaudījām, ir domāts sešgadīgiem puikām un tiem, kas domā līdzīgi.
Sīkais momentā saprata, kas ar tādu jādara. Tur tāda spēle vēl, kur zombi nāk virsū. Šamos var kā prusakus ar pirkstu spiest. Knauķis uzstādīja tādus rekordus, kādi dēļa īpašniekam ij sapņos nerādās.
Kad radi brauca projām, puika raudāja krokodīļa asaras. Ja būtu cita cena/alga, tad bezmaz nopirktu bērniņamm, lai priecājas :D
8.-Apr-2011 11:38 am
Ak kas par sāpi :P
8.-Apr-2011 11:41 am
Nu, bļe, ja es sāku sūdzēties, ka man proksī ir aizklapētas lapas, un man iesaka Safari... tā vien gribās pateikt: "Fuck off!"
8.-Apr-2011 11:43 am
kur tev iesaka Safari? :D
8.-Apr-2011 11:43 am
Tu vēl paprasi kas.
8.-Apr-2011 11:45 am
Jā!
8.-Apr-2011 11:45 am
Bet es arī esmu dzirdējis, ka uz tiem Apple produktiem viss vienkārši strādājot... ^_^
8.-Apr-2011 11:46 am
Jā. Draugiem.lv drošvien ir pieejams pat bez neta.
9.-Apr-2011 01:12 am
Paklau, es jau nebiju domājis, ka Tev jāsāk lietot Safari vai Apple. Es vienkārši pateicu, ka man patīk, jo nav nekas pročos un istalācijās jāmaina. Es taču gadiem pats esmu lietojis Windows un zinu +/-. Man te viena paziņa nodemonstrēja 7īto pāgājušonedēļ, not bad... so. Es neteicu, ka Safari ir labākais, es teicu, kādēļ es to lietoju un kādēļ man tas patīk, nekādas demagoģijas vai lēta advertaizinga, right? So peace and chin up!
This page was loaded Maijs 2. 2024, 4:05 pm GMT.