You wanna have a life but not too real
Demokrātija 
24.-Sep-2010 05:12 pm
Sakarā ar to, ka gandrīz 50 tūkstoši ir pret PVN paaugstināšanu grāmatām rodas pārdomas. Skaidrs, nevienu par ideju paaugstināt nodokļus pa galvu nepaijās. Arī jahtu aplikšanai ar nodokļiem būs pretinieki, vienīgi ne tik daudz. Bet ko lai dara finanšu ministrija, ja viņai ir uzlikts par uzdevumu veidot nodokļu politiku un kontrolēt finanšu plūsmu, tai pat laikā mēģinot izdabāt abstraktajam vēlētājam un vēl sazin kam? Tad nu ir tāds glumā zuša dancis, ka ļaudis baidīt nedrīkst, bet galīgi ļaut visam sadegt zilās liesmās ar nevar. Un te man atkal gribās bļaut, ka nav ko saeimas deputātiem darīt ministriju gaiteņos. Esi iesēdināts beņķī uz četriem gadiem, tur arī sēdi, un pieskati, lai tie ministri podus nesagāž. Savukārt ministrijai būtu jāspēj nākt klajā ar alternatīviem piedāvājumiem, no kurirm var akceptēt kādu no tiem pēc savas sajēgas un sirdsapziņas. Tā teikt ņemsim nost vieniem, otriem, vai trešajiem, izlemiet jūs. Taču netēlosim, ka debess manna krīt no debesīm, un sanāks ar visiem būt pa labam. Tad arī beigsies diršana iz sērijas, a ja man būtu pelmeņi... tas ir ministra krēsls, es jau nu noteikti tā nedarītu, kā tie nelieši.
Comments 
24.-Sep-2010 09:19 pm
Nū, vajag jau arī apreģeļitsa, kurš kura dēļ vispār pastāv, un kas ir primārais. Ja 50k saka "ejiet mežā", tad varbūt, ka grāmatu tirgotājiem vajadzētu norīt asaras, pārdot mašīnu un sarauties mazākiem.
25.-Sep-2010 12:42 pm
Šķiet, te vietā ir teiciens - dusmas padara aklu. Par to arī stāsts, ka esam nodzīvojušies līdz grāmatu PVN paaugstināšanai, jo visas pārējās iniciatīvas ir izmuļātas politiskos kompromisos. Tas gan netraucē mūļātājiem pēc tam ķērkt, cik briesmīgi lēmumi tiek pieņemti.
This page was loaded Okt 2. 2024, 9:22 am GMT.