You wanna have a life but not too real
 
1.-Jul-2023 10:58 am
Vakar bija saruna par bailēm no augstuma, un to kā var dažādi baidīties no tā, un ka šīs bailas iespējams pat verētu grupēt. Tas ko es esmu jau kādu laiku sev pieņēmis, ka neracionālas bailes nav jēga racionāli saprast. Tās var pieņemt, akceptēt un nenosodīt, bet tā pa īstam saprast tās nav iespējams. Pat ja šķiet, ka ir iespējams - nav! Like, man nav iespējams saprast bailes no grūtniecības. Es varu noskaitīt visādus faktus, kāpēc tas ir bailīgi, bet saprast ne.

Un tagad unexpected twist - Rammstein. Es varu saprast pusaudžu apsēstību ar mistēriju par seksa neizmērojamo baudu at all costs. Es absolūti stādos priekšā, kā šinī vecumā var sastrādāt neiedomājamus sūdus, un mums visiem ir paveicies, ka šis mentālā haosa posms ir aiz muguras, un mēs varam dīlot ar visu savu iepriekšējo pieredžu sekām. Bet es totāli nesaprotu šo pusmūža vīriešu vēlmi iebāzt savu locekli dzīvā būtnē pret viņas pašas gribu. Jaunas pieredzes, jauni ķermeņi, satraukums par nezināmo - totāli saprotu, bet ekskluzīvi apstākļos, kad visi iesaistītie ir izvēlējušies to darit. Uzzināt, ka kādam no iesaistītajiem šī pieredze bija meh - iedzeļ, bet nekas tāds, ar ko nevarētu dzīvot tālāk. Jau starta pozīcijās zināt, ka kādam šī būs nevēlama pieredze, lūk to es nespēju aptīt ap savu prātu. Varas, kontroles un dominēšanas reibums - fakti, ko es varu saprast. Emocionāli - nulle konekta vai spējas saprast. What the fuck is wrong with those people?

Disklaimerim - es nezinu, ko Lindemans ir vai nav darījis, bet domāju, ka nevienam nav jāpierāda, ka šādi keisi principā pasaulē eksistē. Vienkārši klausoties visās tajās liecībās par konkrēto keisu, es nespēju atbrīvoties no jautājuma - kāpēc jebkad jebkurš?
Comments 
10.-Jul-2023 03:41 am
par rammstein - bij tā meme ar mērkaķīti, linderman shit un tad otrajā kadrā "hairmetal bands".Man bija, tā snl chad reakcija kā pītersonam, "ok". Jums tiešām filmas par rokenrolstariem neko nav iemācījušas?
man ir, iespējams, nepopulārs viedoklis, WHAT THE FUCK DID YOU EXPECT? (*stupid bitch)
novērtē mākslu, izvairies tuvoties tam, kas to rada, ir iemesls, kāpēc rodas kautkas šis vai tas, ko tu negribi for realsies.
man besī vargs, bet es turpinu klausīties burzum. un man besī viņš, jo viņam stāv uz krieviju.
ko es jau sen gribu noasfaltēt un uztaisīt pa skeitparku.

uz jautājumu kāpēc jebkad jebkurš - ou paskaties kriminālos keisus utubē.es tos esmu pasācis uzlikt lai aizmigtu, cilvēki ir sick af. sabāzt pudeles vagīnā? tad izraut iekšas? izgriezt bērnu grūtniecei bkoz tev gribas bērnu? yes. šitie sūdi notiek.
Dabā tas notiek aiz nepieciešamības, cilvēki dara sūdu jo gribas. (te var aiziet diskusijā reliģiskā par brīvo gribu un saaatanaaa...nu..sareducējot, brīva griba ir sātans. te arī apstāšos, jo jebkāda dieva dirsa labā, nespēs stāvēt man repa ceļā

* zvaigsnītes piezīme tur kur es liku zvaigznīti augstāk - ja iesaistītajām būtu 15, idealizēti rokstāri, pasaule ir bīstama un abrazīva vieta, un tā tas būs, jo entropija.. jeah tu neko nezini vē, jo esi tīnis un visa pasaule ir tava austere. bet tur grown ass women. atnākt man, baltam cis male 90ajos mājās, nio skolas ar nekaujoties, ja paveicas, moš vēl ar naudu, tas bij sasniegums. tu iemācies just brīdi kad sūdi tuvojas ventilatoram. kosmoss tiecas uz zupu un mēs gadijāmies tik tai ķīmiskajā šķērsgriezumā kur radās atmiņa un sarežģītākas aminoskābes.

atstāšu postu ar šo lielisko dzīvkoncertu,nihilisms ir slepta cilveekmiilestiiba un skumjas.
https://www.youtube.com/watch?v=o0_r_L5j8P4&list=RDMM

This page was loaded Jul 4. 2024, 11:53 am GMT.