You wanna have a life but not too real
Commenting To 
6.-Okt-2022 09:27 am
Kafijas ziņās, es empīriski pārliecinājos par vienu vienkāršu uzlabojumu, kas jau trešajā reizē mani pārliecināja, ka tas tiešām strādā. Līdzīgi kā fotogrāfijā, generally espresso pagatavošanā var spēlēties ar trim parametriem. Es apzināti nomainīju "kafija" uz "espresso", jo es esmu mokas kanniņas fans. Nu, lūk, ja tu esi ņūbis, un tev nav kaudze ar kafijas gadžetiem, kas visu spēj izmērīt līdz grama vai ņūtona precizitātei, (nopietni, cilvēki kafijas dzirnaviņas pērkot par 100 eur, un tas esot entry level), tad elementārākais ko tu vari darīt, ir nemalt kafiju tik smalki. Es visu laiku dzīvoju ar mantru, ka kafija mokas kanniņai ir jāmaļ maksimāli smalki, un tas bija absolūti kontraintuitīvi. Izrādās, tā var iegūt vispamanāmāko uzlabojumu. Citādi iepriekš šī pupiņu malšana man likās kā vinila plates - man patīk ideja un process, bet ko tieši es no tā iegūstu, izņemot vairāk iztērētas naudas, man nav skaidrs, un rezultāts no reizes uz reizi bija vidēji meh. Tagad es saprotu - jā, paldies lielveikaliem par lielisko pārcenoto vakumā malto kafiju piedāvājumu, bet tagad es redzu jēgu tam, ka es iegādājos dzirnaviņas. Ļoti lētas, ja kas. Toties var malt ne tikai kafiju. Ir, protams, vēl dažas lietas ko var pamainīt, netērējot ne centa, bet malums izrādījās pārsteidzoši efektīvs risinājums.

Also, es šo to uzzināju arī par piena putošanu, un jā - visi tie automātiskie pienu sildošie putotāji, tie piedāvā tikai procesa ērtumu, un IKEA piena putotājs tiek galā ar uzdevumu lieliski. Tajā līmenī, I mean.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Nov 25. 2024, 2:14 pm GMT.