You wanna have a life but not too real
Janvāris 4., 2013 
02:21 pm - Cibas konsolidācija
Vajadzētu konsolidēt kopienu pajautaa, un ieviest kopienu pajaat.

*nepiesieties vārdam "konsolidācija", lūdzu.
02:39 pm - Par gaļas ēšanu
Iesildoties piektdienai - par gaļas ēšanu.

Veģetārieši un vegāni mēdz ik pa laikam iemest kādus spārnotus citātus, kas it kā varētu likt cilvēkam pārdomāt savu diētu. Lūk, kāds paziņa iemeta Antōnija Duglasa Viljamsa (lai arī kas viņš būtu) citātu: "When I look into the eyes of an animal I do not see an animal. I see a living being. I see a friend. I feel a soul." Un kā jau cilvēks, kam simpatizē visa veida lopiņi, es pilnīgi pievienojos šim apgalvojumam.

Ar to gaļas ēšanu, vai neēšanu, gan ir problēma. Redz, es nekad neesmu postulējis, ka cilvēku gaļa man būtu tabu, kaut kādu reliģisku vai ētisku apsvērumu dēļ. Jāatzīmē, ka nevienu govi, cūku vai aitu es arī neesmu nogalējis sava mūža laikā.
04:39 pm - Par pupiem
Ok, ja jau pasaule grozās tikai ap pupiem, tad, davai, atgriežamies pie kašķa par latviešu skaistumu komūnā [info]pajautaa. Tā man arī neviens vēl nav atbildējis, ko nozīmē "saderēju uz plikiem pupiem". Versijas jau, protams, var izvirzīt dažādas, bet intuīcija saka, ka tajās derībās kaut kas nav īsti tīrs, un kāds vienkārši ir iekāpis lāča lamatās.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:29 am GMT.