You wanna have a life but not too real
 
27.-Apr-2022 10:58 am
Man drusku kaitina jaunais pašdiognosticēšanas trends, kas reizēm robežojas ar paštīksmi, bet varbūt arī man pašam uz sevi vajadzētu paskatīties ar kritisku aci. Jo kaut kā šķiet drusku jocīgi, ka es emocionāli mētājos galējībās. Kaut kā šķiet, ka normāli būtu tā, ka reizēm ir labi, reizēm ne tik labi, un reizēm kaut kādas lietas varētu būt smagas un nepatīkamas. Bet divas dienas dzīvot sajūtā, ka viss ir dirsā, un mēs visi mirsim, un pēc tam divas dienas dzīvot ar ārkārtīgu entuziasmu, un pie tam šī sajūta var mainīties tik strauji par vienu un to pašu lietu, tas neizklausās kaut kā pareizi. Un man nešķiet, ka tas liecina par to, ka man kaut kur būtu jāskrien dabūt antidepresanti or something, yet tas varētu būt mild disorder. Bet es laikam beigšu snobēt Reddit. Varbūt globālajās komūnās ir vairāk zināšanu, mazāk taustīšanās.

Bet, jā, šodien būs dirsā diena, and it went donw right from the coffee.

Mosties agri my ass, jau ir pusdienlaiks.
Comments 
28.-Apr-2022 08:57 am
Labi, jā, "galējs" ir slikta vārdu izvēle. Es drīzāk par to plaisu starp "dzīve ir elle" un "dzīve ir brīnišķīga".
28.-Apr-2022 09:02 am
Nez, nu, ja pajautā sev, tad jau arī var kaut kā mēģināt nošķirt to vienu lietu, kas liek izdarīt šādus secinājumus? Vai, alternatīvi, kāpēc gribas uzturēt šādu stāvokli (piem., man parasti patīk, jo tas highs/lows ir subj aizraujošas šūpoles)

Jo man nerodas iespaids, ka Tu šobrīd nespēj reflektēt par savām izjūtām vai darīt lietas neatkarīgi no tām, hence atkal, nav pamata diagnozei vai "tas nav normāli"
This page was loaded Jul 5. 2024, 9:40 pm GMT.