You wanna have a life but not too real
 
28.-Maijs-2020 10:11 pm
Palasīju internetā padomus iesācējiem par motociklu ķiverēm (varat minēt, kas manā dzīvē ir mainījies), parunājos ar pieredzējušiem cilvēkiem. Secinājumi nav pārāk pārsteidzoši. Sākumā būs jānopērk sev un pasažierim ķiveres izbraucieniem "sēnēs", jo nepilnās ķiveres ir lētākas, un kaut kad vēlāk vienu garākiem pārbraucieniem pa šoseju. Statistika ir diezgan skarba, un visam klāt es pazīstu cilvēku, kuram ir titāna detaļas galvā, un tas pēc neveiksmīga kritiena no riteņa.

Bet kas mani mazliet fascinē, ir šie jocīgie hibrīdi, kur tev seja ir nosegta, bet tā zoda daļa īsti nav piestiprināta pie ķiveres. Vai tas ir tiem, kas ir gatavi riskēt ar lauztu žoli, bet tai pat laikā viņiem nepatīk brīvi elpot?
Comments 
28.-Maijs-2020 10:46 pm
varbūt tā pēdējā ir vairāk glābējiem, tipa, rēķinoties, ka tāpat būs pizģec (avārijas gadījumā) to hibrīdu vieglāk būs nokabināt palīdzību sniedzošajam neprašam, vienlaicīgi nenodarot lielāku bojājumu, nekā, ja nemākulīgi velk nost pilno ķiveri...
29.-Maijs-2020 08:45 am
Man intuitīvi šķiet, ka mediķi vairāk priecājas par nesašķaidītu seju, kā par vieglāk noņemamu ķiveri. Ja kāds ir iemanījies nolauzt kaklu, tad varētu vairs nebūt pārāk svarīgi delikāti noņemt ķiveri, un var arī ķerties pie hidrauliskajām šķērēm.

Varbūt vienīgi maigi piezemējoties aveņu krūmā tas palīdz nesaskrāpēt seju.
29.-Maijs-2020 08:49 am
Tieši pretēji - ja ir traumēta galva vai kakls, īpaši svarīgi ir novilkt ķiveri.

Lai gan es lieku likmes uz modes kliedzienu, līdzīgi kā pumpējamie riteņi bērnu ratiņos - kakova huja? Bet nu, firmas var reklamēt, taisīt buzz un celt laukā piķi no tiem, kam svarīgi izskatīties prodvinutiem...
29.-Maijs-2020 09:01 am
O, jā, arī ķiverēm ir tā retro līnija ar piepogājamo nagu. Līdzīgi kā Gundaram Āboliņam "limuzīnā". Mazliet nedrošāk par mūsdienu atvērtās sejas risinājumiem, mazliet dārgāk dēļ stilīguma.
This page was loaded Apr 20. 2024, 6:18 am GMT.