You wanna have a life but not too real
Ko padomās omīte 
30.-Dec-2018 12:54 am
Tikko twiterī parādījās promotēts TVNet tvīts ar tekstu: "Ko, diez, domā karaliene?" Neesmu drošs, kas ir Keita Midltone, bet pieņemu, ka no karalistkās ģimenes, bet kaut kas par apzināti publiskotām kailbildēm. Ja, piemēram, Hjū Grants kaut ko tādu būtu izdarījis, kaut kādā mērā es saprastu jautājumu, ko par šo domā karaliene, bet šinī gadījumā pareizais jautājums varētu būt, ko par to domā vecmāmiņa. Un jautājums par to ko domā vecmāmiņa, mani šobrīd trigero.

Pirms kāda brīža bija TED Talks par to, kā vēlme pēc publiskas atzinības palīdz labdarībai, un tad nāca prātā atmiņas par cilvēkiem, kas vāca mantas dzīvnieku patversmēm, kamēr paši dažas dienas iepriekš savus dzīvniekus ir izsūtījuši trimdā. Tad bija sižets par Ķīnu, kas mēģina ieviest sociālos reitingus, jo bailes no tā, ko padomās citi, ir spēcīgs instruments. Un vēl dažas personīgās pieredzes, kur rīcības motīvi ir radinieku attieskmes.

Vienvārdsakot, man šķiet visiem individuāli un sabiedrībai kopumā nāktu par labu atbrīvoties no domām par to, ko kāds par to padomās. No otras puses visādi veci perdeļi mums demonstrē to, cik ļoti viņiem ir vienalga, cik ļoti nesodīti viņi jūtas, tai pat laikā tieši vecie perdeļi ir tie lielākie nosodītāji, kuriem ir ļoti jocīga vara par nākamo paaudžu lēmumiem. Tiešām nav vienalga, ko padomās omīte... karaliene, es atvainojos. "Es atvainojos" pie katras pasīvās agresijas, šķiet, arī ir omīšu gājiens.
Comments 
30.-Dec-2018 11:34 am
Visticamāk, vecmāmiņa uzmetīs aci un pie sevis nodomās: "nu laba pakaļa, mazdēlam laba gaume", un pievērsīsies korkijiem. Tā kā te drīzāk par provinciālo mediju glupumu jautājums.
30.-Dec-2018 02:43 pm
Arī.
This page was loaded Mar 29. 2024, 7:10 am GMT.