You wanna have a life but not too real
Par pasaules pretīgāko jautājumu 
14.-Nov-2018 10:41 pm
Man ļoti patīk mana pašreizējā trenera iejūtība, viņš vispār ir saulesstariņš, kurš ir sajūsmā par savu meitu, māca džekiem žonglēt ar tenisa bumbiņām n'stuff, bet tas jautājums: "Tev viss labi?" Nē nu, es nāku uz treniņiem trīs reizes nedēļā, vakar atkal dzēru, ne daudz, bet tomēr dienu pirms treniņa, esmu gulējis četras stundas, un tomēr atvilkos uz sparingiem, kā tev liekas, vai man viss ir labi? Un es atbildu: "Jā, viss labi." Pieņemu, ka jautājums ir par treniņu, vai šodien viss ir bijis bez starpgadījumiem un traumām, un, protams, tādā ziņā viss ir labi.

UPD. Un, protams, viņš šēro tādus citātus kā: "There are people who try to make you happy, and there are some people who can make you happy without trying."
Comments 
14.-Nov-2018 11:07 pm
Esmu sapratis, ka man patīk veci treneri. Tb tādi, kuri ir riktīgi par mani vecāki, tāds nemaz neprasa vai viss ir labi, bet uzreiz aizsūta mājās, ja redz, ka īsti formā neesi(ar nebūšanu formā nedomāju dzērumu vai paģiras, nedod buda). Ir man sanācis būt arī pie stipri jaunākiem treneriem par sevi, tiešām nepatīk. Viņi nesaprot slodzi, ko kusls sirmgalvis nevar turēt un es pats, loģiski, arī azartā nesaprotu. Kopš pie augstas klases jaunuļa aiz pārpūles pamatīgi asinsvadi acīs pārsprāga un redze riktīgi nokritās, trenerus izvēlos tādus pieredzējušākus :))
14.-Nov-2018 11:11 pm
Jā, ticu novērojumam, bet manējais ir jauks bez jebkādas ironijas. Mēdz arī pienākt un paprasīt, vai viss ir labi, jo es izskatoties bāls. Es pieņemu, ka nomirt vai stulbi satraumēties pie viņa nav iespējams. Ir gan pieredze arī ar citiem, kur varētu notikt tevis aprakstītais scenārijs.
14.-Nov-2018 11:16 pm
Tātad, vienkārši labs treneris šī vārda labākajā nozīmē.
14.-Nov-2018 11:17 pm
Tieši tā.
This page was loaded Mar 29. 2024, 2:38 am GMT.