You wanna have a life but not too real
Briedis, Usiks, lāčplēšdiena 
11.-Nov-2018 04:53 pm
Mairi, Mairi, Mairi. Labi, varbūt jāsāk ar mēģinājumiem pārdot "lielo cīņu" ar tekstiem "kad tumsa satiksies ar gaismu". Es ieteiktu katram kopīraiterim dienu pirms kopijas rakstīšanais aiziet uz sparingiem, un tad rakstīt kopijas boksa translācijām. Tā jau ir dedzinošs kauns lasīt soctīklus, lai šo vēl uzkurinātu vēl vairāk, par laimi pagaidām neesmu manījis atsauksmes internetos par šo cīņu.

Tātad, Mairis ir guvis uzvaru līdz šim kontroversālākajā cīņā, un katrs "sarauj, Latvija" šinī situācijā būtu maziski. Es gan neuzskatu, ka vācietis bija pelnījis uzvaru, man vispār riebjas visi šie mazie netīrie triki, lai tik iegūtu izšķirošo punktu, bet es neizslēdzu, ka tiesneši varētu saskaitīt, ka vācietis tomēr ir uzvarējis. Šinī ziņā man patika Vlasovs nākamajā cīņā, kurā izšķīrās nākamais Brieža pretinieks, kurš ļoti pārliecinoši zaudēja, bet atstāja ļoti pozitīvu iespaidu. Pēc cīņas gaitas varēja redzēt Brieža teorētisko pārsvaru, kuru viņš ne pārāk realizēja praksē, tā vietā nedaudz psihoja un bičoja, par ko tiesnesis viņam ari atņēma punktu, lai gan varēja būt tā, ka tiesnesis tieši vācietim atņem vēl vienu punktu, un tad arī būt mazāk kontraversijas. Lai vai kā šī mīcīšanās beidzās Briedim labvēlīgi, novēlēsim Briedim atgūt formu pēc traumas vai operācijas, un skatīsimies uz šo kā uz iespēju briedim nākamajā cīņā pret poli sevi pierādīt. Jā, un Briedis nu jau varētu atļauties intervijas sniegt latviski, un tā visiem būtu labāk.

Toties saldajā ēdienā bija Usika cīņa ar britu. Labi cīņa, Usiks atnāca un izdarīja savu darbu. Brits uzvedās kā histēriska rokzvaigzne, un tas man tik ļoti riebjas, ka neviena uzvara to neatsver, tāpēc divdik patīkami, ka Usiks parādīja atšķirību starp sportu un šovu. Visam klāt Usiks ļoti cienpilni izturējās pret zaudētāju, kuru tikko bija ar dūrēm noguldījis uz grīdas. Usiks ir tik pazemīgs, vienkāršs un jautrs, ka man pat viņa reliģiskums liekas simpātisks. Katrā ziņā būs cīņa jānoskatās vēlreiz, kad būs labākā kvalitātē, tur ir ko pamācīties tieši no konkrētās cīņas.

P.S. Es laikam beidzot sapratu to "savu naidnieku vienu pašu zemē grūdīs". Tas ir ne tikai tāpēc, ka Lāčplēša diena, bet vācietis. Man gan Brieža nākamais pretinieks, polis Glavackis, vairāk straiko kā vācienis, ja salīdzina ar Gevoru/Mikaleanu, bet nu labi. Es visu šo valstisko piederību piesaukšanu saprotu komandu sporta veidos, bet nu nekādi ne boksā.
Comments 
11.-Nov-2018 07:28 pm
intervija ar viņa bijušo treneri pēc cīņas bija samērā interesanta.
11.-Nov-2018 08:45 pm
Ok. Līdz notikumiem aiz ringa es vēl neesmu ticis.
This page was loaded Apr 26. 2024, 5:55 am GMT.