You wanna have a life but not too real
Par čempioniem 
27.-Jan-2018 06:14 pm
Kārtējais mēģinājums iedziļināties tajā, kādus titulus šodien Briedis varētu vinnēt vai zaudēt, sapratu, cik sashēmots ir viss tas aparāts apakšā, un kā tiek uzpūsta intriga, lai izspiestu naudu no tā, ka cilvēki mēģina pierādīt, ka ir labāki par citiem dūru cīņā.

Interesanti, kas ir tas, kas cilvēkus saista šinī sporta veidā, īpaši tos, kas paši ar to nenodarbojas? Alī, is he likable? Droši vien šis ir vienkāršs jautajums, jo viņš sev pievērsto uzmanību izmantoja, lai runātu par tiesībām. Un kā ir ar Taisonu? Skatoties doķenes par viņu jaunībā, atliek vien iekšēji noelsties - wow! Vēlāk viņš bija varmāka, un nebija vairs tik ļoti likable. Vai tagad viņš ir likable? Viņš joprojām ir slavenība, lai gan ar aptraipītu pagātni, tomēr slavenība kuru intervē, filmē, utt, bet viņš joprojām mēdz būt kretīns, kad kāds sāk runāt par viņa ne tik spožo pagātni. Vai Briedis ir likable? Jā, viņš ir mūsu lepnums un vienīgais čempions, un kā atzīmēja mana vecmāmiņa, galvenais, ka viņš to karogu pacēla virs galvas. Un saistība Rigvir viņu nepadara mazāk likable, jo viņš taču ir čempions un mūsu čempions, un Rigvir jau arī nav nekāda izvarošana? Visu šo, protams, var jautāt arī par režisoriem, aktieriem un citiem pazīstamiem cilvēkiem, kas kaut ko dzīvē ir izdarījuši labi, bet kaut kādās jomās viņi ir kretīni, un viņi pilnīgi noteikti būtu vienkārši kretīni, ja nebūtu viss tas viņu ģeniālisms, ko ielikt svaru otrā kausā, tomēr boksa čempioni ir mazliet īpašāki, jo bieži vien viņiem iztūkst cilvēciskas harizmas, spējas skaisti izteikties vai kādu citu citādi cilvēciski patīkamu īpašību.

Bet ja par mazāk spožām personībām, tad vēl ir tie treneri, kas mēģina būt jauki un asprātīgi, viņi mēģini palīdzēt mums tizlenīšiem grūtajā ceļā tuvāk pilnībai, un tomēr spiežas ārā tas, ka viņus varētu satērpt smalkos uzvalkos, bet šī pelnrušķītes kariete pārvērtīsies atpakaļ ķirbī uzreiz, kad viņi atvērs muti.
Comments 
27.-Jan-2018 11:34 pm
Ali un Taisons taču ir oldskūls, kamēr Rokijs reizi gadā pa TV3 - nemirstoši aktuāls!
28.-Jan-2018 11:17 am
Twiteris varētu sacepties arī par to, ka tiesneši ir sūkājuši arī Rokija cīņā.
This page was loaded Apr 25. 2024, 7:32 am GMT.