You wanna have a life but not too real
Par veselību un "speciālistiem" 
5.-Aug-2015 03:20 pm
Pastāsti ōmei par saviem ahiliem, un izraisi vētru ūdens glāzē. Viņi mēdzot plīst. Jā, ir dzirdēts, ka treniņā lēkājot pāri solam kādam ir plīsušas ahileja cīpslas. Es vakar knapi no piektā stāva nokāpu, man būtu jāsadzerās ziga deva peinkilleru, lai šādā stadijā spētu sev pārraut ahileja cīpslu. Vajagot aiziet pie “speciālista”. Aha, esmu bijis es pie “speciālistiem”, un citiem plakanās pēdas diagnosticētājiem. Paldies, nē. Ja, “aiziet pie speciālista” nozīmē nacionālā līmeņa veselības aprūpi, tad tur par pēdām neviens rūpi netur, tādēļ labākajā gadījumā viņi ieteiks pārtraukt sportot, sliktākajā - likt urīna kompreses, un domāt pareizas domas. Neviens problēmu risināt nevēlas un nespēj. Nē, kaut ko pa pasauli var sagrābztīt, un, varam priecāties, ka dzīvojam laikmetā, kad ir visādas elektroniskas diagnosticējošas mašīnas (neticiet nevienam, kurš, ieskatoties jūsu bēdīgajās acīs, jums var uzstādīt diagnozi). Bet viss ir common sense, paša atbildība un spēja atrast pareizos cilvēkus. Nekādi “speciālisti” nekur netiek dalīti.

No pozitīvā, šodien salīmēju teipus. Mājās būtu bijis ērtāk, bet apstākļi spieda, un, ar visu to, sanāca tīri labi. Baudu relatīvu atvieglojumu, un aizkaitinājma mazināšanos. Vajadzēja to izdarīt jau vakar. Rehabilitācijas plāns attiecībā uz futbolu ir stāvēt vārtos, un tusēt pa aizsardzīvu.
Comments 
5.-Aug-2015 10:21 pm
fizioterapeits var palīdzēt kustināt pareizā virzienā.
vai vismaz pareizi salīmēt teipus.
Es šitam pērnvasar gāju cauri (ne ar ahileju gan).
5.-Aug-2015 11:26 pm
Pie fizioterapeita arī līmēju pirmās reizēs.
6.-Aug-2015 06:07 pm
Traumaas (tur ir poliklinika) tevi saliks pa gabalinjiem, jo pie vinjiem sportisti iet, ka reizi ar celi sobrid fiireejos pa turieni, jo parastais arsts teica ka viss kaartiibaa, ar nosaciijumu, ka es esmu parastais cilveks, bet es neesmu parastais cilveks, tapec versos pie daktera, kas mani jau pirms 10 gadiem celi salaboja, tikai dabuu nosuutijumu no gimenes arsta, bus letak
This page was loaded Maijs 7. 2024, 5:27 am GMT.