You wanna have a life but not too real
Āra trenažieri 
10.-Jul-2015 01:50 pm
Jā, no visādiem sabiedriskiem trendiem, es saprotu dziesmu svētkus, es saprotu maratonu, uz kociņa savērptus un fritētus kartupeļus, un iešanu brančot. Es pat saprotu, kādēļ to vajag pagastvečiem un projekta realizētājiem. Vot, paskaidrojiet man, parastiem mirstīgiem cilvēkiem… priekš kam viņiem āra trenažieri? Basketbola grozs, futbola vārti, volejbola stabi - to es saprotu. Tā ir prolateriāta izklaides, kurām uz visiem jāsametas vienai bumbai. Nu, varbūt jāziedojas vienām nocenotām botiņām, volejbola gadījumā vajag tīklu. Ne tev abonements sporta klubā vajadzīgs, kur dušās kāds vaksē kājas, ne dzīšanās pēc dārga ekipējuma, kur katra ietaupītā grama izmaksas aug eksponenciāli. Tas proletariāts, kas kačā masu to nedara pievelkoties pie durvju stenderēm un jumtu korēm. Vai es esmu pārāk maz nodzīvojis savā rajončikā, un neko no ielu kultūras nesaprotu?
Comments 
10.-Jul-2015 02:32 pm
Ielu trenažieru štelle tagad ļoti populāra paliek. Skatos tur savs tusiņš ir pie tiem brīnumiem sākot no nūba līdz kautkam tādam: https://www.youtube.com/watch?v=B8iHylNkzQs
Katrā ziņā es domāju šitā štelle ir vajadzīga tikpat ļoti kā plači kur dzenāt bumbu pa vakariem. Jāsaka ja es nebūtu tāds sēne šī padarīšana varētu būt veids kā man musīšus attīstīt jo tupi zālē sviras bakstīt kautkā nesaista.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:29 am GMT.