You wanna have a life but not too real
Par tautiskajiem rakstiem 
9.-Jun-2015 12:50 pm


Te jau kādu nedēļu kaut kur fōnā piefiksēju ņemtni par latviskajām zīmēm. Kādu laiku nesapratu, toļi latvju zīmju zināšanu pārbaudīs iestājeksāmenos, toļi normatīvajos aktos ir parādījusies prasība bruģi likt auseklītī. Varētu būt tā, ka ņemtne ir par apenēm? Ja tā, tad īsti nesaprotu, a kur ir problēma? Manuprāt tīri estētiski. Ja kāds, tiešām, sāktu ražot prezervatīvus ar rakstu zīmēm, uz priekšu. Es pat ieteiktu neapstāties pie iepakojuma, un pārpludināt pasaules tirgus ar prezervatīviem, kas ir rievoti ar latviskām zīmēm. Idomājis - palielināt frikciju ar ugunskrustu?
Comments 
9.-Jun-2015 02:17 pm
vai faktu, kā tās izskatās, ja tiek reāli lietotas, nevis tikai nopozēts vienai bildei - parasti apakšveļu funkcionālu vērš tās materiāla sastāvā esošā elastīgā šķiedra. neelastīgi stringi praksē šķiet kaut kas no lololol sērijas. Lai gan, ja vajag tikai tik daudz, cik nozibināt tautiešam pirms stāvus doti pie ābeles pieturoties, tad jau tieši laikā..
9.-Jun-2015 02:19 pm
nu, manī varbūt runās pārāk praktiski apsvērumi, bet ja stāvus doti pie ābeles, tad varbūt vnk zem brunčiem labāk neko nevilkt uzreizi? jo 50 eur par vilcienu ar strīķi mīkstumos man nekādi nešķiet labs dīls.
9.-Jun-2015 02:20 pm
Nu, vot, es ar saku, ka visu izšķir konteksts. Veļas veikalus neviens nav atcēlis. Parādnieks vēl ar abortiem nav ticis galā, lai ķertos pie apakšveļas uzraudzības.
This page was loaded Jul 3. 2024, 11:52 am GMT.