You wanna have a life but not too real
Kirils joko: dibeni 
19.-Okt-2014 10:35 pm
Kirils ir dajokojies tik tālu, ka apspriež jūtjūbes klipus ar 88 mijoniem skatījumiem. Es, protams, saprotu, ka var izbesīt Putina pieminēšana katrā otrajā rindkopā, bet sadūšoties, un nosaukt lietas īstajos vārdos... "dirsa"... jā, nu, pačots un uvažuha, un miljonu līgums ar cehs.lv. Frāze, "es neesmu redzējis šo klipu", varētu izklausīties pēc taisnošanās, nevis pēc lielības, jo... kāds gan būtu iemesls normālam cilvēkam viņu redzēt? Ok, es esmu no MTV paaudzes, bet jūtjūbes skatīšanās tomēr ir diezgan brīvprātīgs pasākums.

Es kaut kā esmu neveikli taisnojies visādiem kulturāliem cilvēkiem, jā, mēdzu lasīt Rīgas Laiku. Un, jā, tā ir izklaide, nevajag to tvert nopietni, tomēr būtu bēdīgi, ja tāda Rīgas Laika nebūtu. Bet pēc stāsta par melnādainu dirsu... nu, es pat nezinu. Ījabs, kuram nupat ir lielākā pievienotā vērtība, varētu ieslēgt sarkasmu uz pilnu klapi, un mums būtu jauns Dadzis. Rubrika "Īsumā par svarīgāko" jau ir, vēl kādu Gārfīlda komiksu pielikt, kādu "mākslas foto" ar plikiem dibeniem, jo pliki dibeni "kulturāliem cilvēkiem" ir viss, kamēr vien bilde ir melnbalta, un tad uz priekšu. Vot, vai četrus eiro par to prasīt būtu pareizi. Tomēr cik alus var nopirkt par četriem eiro.
Comments 
20.-Okt-2014 09:16 am
nez, man patika, komentāra beigās arī doma parādījās, kāpēc tas viss tiek rakstīts.
20.-Okt-2014 09:57 am
Laikam vienīgās reizes, kad Kirils mani nekaitina, ir ar Krieviju saistītās tēmas. Kad viņš sāk spriest par kultūru, tad ir sajūta, ka viņš ir viens no tādiem, kas uzvelk melnu t-kreklu un netīrus džinsus, un sāk mētāt no sevis zavsegtato metālistu, bet mājās klausās Pugačovu.
20.-Okt-2014 10:30 am
Es laikam tikai par Krieviju viņa komentus arī biju lasījis. Tā viņš man vienmēr asociējas ar kaut ko pozitīvu. Vot, Ījabu man ir grūti lasīt, es parasti cenšos autora vārdu nelasīt pirms komenta, bet ar viņu man jau pie otrā teikuma rodas aizdomas, ka tas ir viņš...
20.-Okt-2014 10:42 am
Nu, Ījaba komentāri ar nebūt ne vienmēr ir garām. Bet, ja Ījaba komentārs sāk šķist labākais no visiem, tad sāc nojaust, ka pārējie ir bijuši visai vāji.
20.-Okt-2014 05:05 pm
Iebilstu, KK ir jēdzīgākais no RL komentāru autoriem!!
This page was loaded Apr 25. 2024, 8:48 am GMT.