You wanna have a life but not too real
NIN koncerts 
7.-Maijs-2014 10:05 am
Domājams, NIN uz Rīgu nebrauks vairs nekad, toties baudījumam diezgan šķidrā zāle nāca tikai par labu.

Vispirms diezgan ok iesildītāju duets. Tāds Daine Lakaijens. Cik sapratu, džeks ir atvēzējies būt par elektronikas mūziķi ar vienu plaukstu. Bet tā, visu cieņu.

Nu un pats NIN. Tā teikt, jaunais albums lieliski ir nostrādājis uz ekspektāciju mazināšanu, tādēļ koncerts pārspēja ekspektācijas. Vai nu Rīgai paveicās, vai arī visā turnejas Eiropas posma setlistē ir mazāk jauno dziesmu. Katrā ziņā neskanēja jaunais pop singls "I survived everything", toties klāt nāca "Closer" un mother faking "Eraser", pie tam nepapišot no setlistes ne "Terrible lie", ne "Head like a Hole", ne arī kādu no sivēndziesmām. Vēl NIN neizpildīja to klausītāju spīdzināšanas paņēmienu, ar prom iešanu, un atpakaļ nākšanu. Pēdējā dziesma, pēc kuras ieslēdzas gaismas, un skan fona mūzika. Neviens vāji organizēti nemēģina noraut balsi. Jo visām populārajām grupām ir savs "Krodziņš", un, ja sāk spēlēt "Krodziņu", tad visi zina, ka tā ir pēdējā dziesma. Visām vēlreiz kāpšanām uz skatuves, manuprāt, ir jānotiek tikai tad, ja publika to ir pelnījusi.
Comments 
7.-Maijs-2014 10:11 am
Bet, zini, es pārlasīju veco Polijas recenziju, paskatījos bildes un tad atausa atmiņā, ka tur jau arī nebija megapūļi.
7.-Maijs-2014 10:17 am
Tur bija zonas. Un mēs paši pēc fotografēšanās koncertu skatījāmies no attāluma, kas nav mazāks kā arēnas partera tālais gals, vai pat tālāk.
7.-Maijs-2014 03:57 pm
es gaidīju sievas izvēlētos bekus, bet to NEBIJA!!!1 esmu vīlusies
7.-Maijs-2014 03:59 pm
Ar mazajiem Air Baltic laikam nevarēja atgādāt no Amurikas.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:36 am GMT.