You wanna have a life but not too real
Liepiņš un Opera 
8.-Nov-2013 03:50 pm
Nu, un lai galīgi sačakarētu dienu, varam parunāt par Operu.



Liepiņš, vispār, piestāv Nacionālajai Operai dafiga labāk par Žagaru. Sāksim jau ar uzvārdu. Nu, Opera, Žagars... kaut kāda raupja sodomija, goda vārds. A tā, Liepiņš, skaisti, smaržīgi, dzelteni ziedi siltā jūlija vakarā. Un tad vēl Nacionālā opera. Tas tev nav kaut kāds vācu teātris, tā ir Nacionālā(!), jedritvai deviņi pērkoni pār plecu. Zigmars (kurš "tāpat" rakstīt nemācētājs, un "mēdiju" pārstāvis viņu par Zigmāru lamā?) savulaik teica siltus vārdus Raivja Dzintara grāmatas prezentācijā, nav gejs. Tagad vēl audzē ūsas (un bārdu), un vispār izskatās pēc franču sieru darinātāja. Tātad gatavojies augstajam amatam.

Jā, un tad vēl tā liberastu inteliģence. Protams, ir forši, ja tev ir tusiņa vieta, kur visādi no Pļavniekiem, vai, dies pasarg, no Valmieras uz Rīgu, iedomājies, brauc skatīties operetes, un vēl gribēs tramvajā braukt par tādu pašu maksu. Bet kas tas par hipsterismu, es atvainojos? Es gāju uz operu, kad viņa vēl nebija populāra. A cik tu plates, melomān, esi nopircis no Vāgnera, vai arī visu torentos sakačājis? Lūk, patērnieciskās sabiedrības loģika - dodiet mums vīnu tetrapakā, newsweek līmeņa žurnālistiku internetos bez maksas, un Žagaru tīkliņzeķēs. Vajag atgriezties pie mecenātisma, mīlīši, nevis valsts budžetu slaukt, kā kaimiņa kazu. Pat Rīgas Dinamo neizdevās no valsts izsist naudu, bet tur točno nāk 20 tūkstoši skatītāju. Viss, haļava beidzās!
Comments 
8.-Nov-2013 06:40 pm
problēmu tāda, ka pret zigmaru pēc leģendārā un mūsu valstī kvalitatīvākā oflaina trollinga jau ir grūti attiekties kaut cik nopietni
kad būšu vecs, man pietiks kaut vai ar virsrakstiem, lai paildzinātu dzīvi, teiksim
http://www.delfi.lv/izklaide/divaina-pasaule/sensacijas/zigmars-liepins-draud-nogalinat-nilu-saksu.d?id=37119851
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:26 am GMT.