You wanna have a life but not too real
 
16.-Sep-2013 11:30 am
C: Alus lidostā, alus un vīns restorānā, alus un viskijs viesnīcā. Diena beidzās vēlu un negaidīti.
P: Celšanās astoņos, lai dotos pēc zābakiem un brokastīs, lai tālāk dotos uz citām brokastīm, un aktīvi pavadīt laiku. Vakarā balle un alus. Viss kontrolēti un ne līdz pirmajiem gaiļiem, bet pāri pusnaktij jau, protams.
S: Sešos no rīta brokastis un alus. Tad pusdienas Muklājā un alus. Lampiņa dziest strauji. Nu, un kad visi pienākumi ir cauri, un vakariņas Valmiermuižā, tavs uz brīdi iemigušais pārtī animālis ir sajutis otro Valmieriņu, un tad jau uz Labieti pļavot ķēniņmeitas caur mežu. Lieki teikt, ka pasākums beidzās kad nakts vairs nebij jauna.
Sv: Bērnu ballīte, un mulsuma brīdis - a šo, alu neviens nedzer? Nu, tagad dzer. Valmiermuiža un Labietis kā ķirsītis noslēdz kompozīciju. Konceptuālais ārt-bļa beidzas ar visu maku iztukšošanu un "mīļā, ielej man kaut ko", kas paliek pāri, saber burciņā, un glāzēm tuvojoties tukšumam, slēdzam iekšā Morisona "The End", un dejojam šo ballīti nost. Pulksteņlaikus nepiefiksēju, bet ir aizdomas.

Ko es varu teikt? Tie pagarinātie vīkendi, zinies, ir smags darbs.
Comments 
16.-Sep-2013 11:40 am
Ikreiz, kad izlasu Jūsu vīkendu atreferējumus, mani pārņem neviltos izbrīns un jautājumi, viens no tiem varētu skanēt aptuveni šādi:"No kurienes viņiem bļeģ TĀDA veselība?"
16.-Sep-2013 11:43 am
Nu, veselības jautājumā jau arī progress ir liels. Vienīgi īpaši rakstīt, cik bumbas sasistas vārtos, vai samestas grozos, vai cik bumbiņas uzsistas pret sienu, nav īpaši interesanti.
This page was loaded Sep 27. 2024, 10:19 am GMT.