You wanna have a life but not too real
Commenting To 
26.-Apr-2013 01:24 pm - Waze
Vakar man bija par maz ar pilnmēnesi, vājprātu darbā u.t.t., nolēmu es vēl arī pavizināties pa pilsētu ar mūsu kruto sociālo navigātoru Waze.

Priekšvēsture. Tātad, no Valdemāra ielas Rimi man jānokļūst līdz tenisa klubam Enri Stirnu ielā, kas ir Purčikā. Nu, brauciens ieplānots tā īsi pēc sešiem, lai lielākais blondums jau līdz mājām būtu ticis seriālus skatīties. Pirmajā reizē braucu pēc savas saprašanas - pāri Gaujas ielas tiltam, pa Čierīša pirmo līniju, un tad jau taisni pa Lielvārdes ielu, un tad mazu gabaliņu pa labi. [karte] Problēma radās faktā, ka man vajag to māju pa kreisi, a tur nepārtrauktā dubultā līnija. Esot variants izbraukt caur vietējā veikala stāvvietu, bet apjukuma brīdī nomudījos pa Dzelzava ielas krustojumiem. Nu, pakāsu 5 minūtes. Vēl viena neērtība ir Čierīša dzelzceļa pārbrauktuve, kuras dēļ dabūju viena telefona zvana ilgumā pastāvēt, un tad jau viss lēnām sāka uzsūkties. Pēc vakardienas piedzīvojumiem es tagad zinu, ka ir jābrauc vienkārši pa Senču ielu, tad pār Čakenes tiltu, nu un tālāk pa Dzelzavas ielu, un pa kreisi uz Stirnu ielu. [karte] Vai tā ir ātrāk vēl nezinu, bet tas maršruts man ne pārāk sajūsmina, jo tā gala vājprāts un Purčiks vispār man ir cita planēta.

Nu un tagad Waze. Visi lieto, visi brauc, visi slavē. Varot redzēt mentus, sastrēgumus, un vispār softs izvedīs pa labākajiem ceļiem ko vien var iedomāties. Tātad, no Ierēdņu ielas braucam pa kreisi, kas ir dīvani, bet, lai jau būtu. Un te softs izdomā, ka kaut kas nav lāga, un griezīsimies tagad uz Skansteni pa kreisi. Nu, tā kunga ceļi ir neizdibināmi, lai jau būtu. Pieri pirmo reizi saraucu brīdī, kad man paziņoja, ka jāgriežas pa kreisi uz Zirņu ielu. Nolēmu norakstīt uz pirmo metru gļukiem. Liktos jau, nu tad braucam pa Senču ielu, bet skuju, jāgriežās esot uz Miera ielu. Pieri saraucu vēlreiz, jo, lai tiktu uz Gaujas ielu, uz Skansteni varēja arī negriezties, bet... izrādās plāns ir vēl pirms tilta pie mentenes griezties uz Kliāna ielu, un tālāk līst uz Brīvībeni. Mazliet bažījos, vai šis nav izdomājis, ka es tagad no Kliāna ielas griezīšos uz gaisa tiltu, bet nē, braucam pa labi. Kad es ieraudzīju, kas darās joslā, kas griežas pa kreisi no Brīvībenes uz Senču ielu, nolēmu, ka labāk būtu griezis pa kreisi uz gaisa tiltu. Caur korķiem un vājprātu tiku līdz Čakenes ielai, lai arī jau gribēju griezt uz Baroneni, un tomēr braukt pāri gaisa tiltam, tomēr nolēmu eksperimentu veikt līdz galam. Nu, tālāk jau caur Dzelzva ielas bedrēm un vājprātam nekādu dižo pārsteigumu nebija. Pat nedaudz žēl sametās. [karte] Bet citādi kortā, šķiet, pusšņorētām botām ieskrēju precīzi 19.00.

Kā teiktu [info]bordo - uninstall!
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Mar 29. 2024, 8:49 am GMT.