You wanna have a life but not too real
Telefons 
13.-Mar-2013 01:49 pm
Vēl jūs man varētu pastāstīt, kādu telefonu man iegādāties. Atšķirībā no iepriekšējās reizes, pilnīgi skaidrs, ka tas būs Android. Vēl man ir distancēta attieksme pret telefoniem televizora izmērā, bet tas nav akmenī cirsts.
Comments 
13.-Mar-2013 02:30 pm
Nujā, bet salīdzināt smārtfõnus... Tas pat nav pats, kas salīdzināt mašīnas -- mašīnas tomēr ir ļoti ekonomiskas/pagalam rijīgas, aplam ātras/lēnas kā sprāgoņas, ērtākas par vidusmēra dzīvokli/neticami neērtas. Salīdzināt smārtfõnus ir apmēram tas pats, kas salīdzināt distanču slēpes -- ir pilnīgi skaidrs, kā viņas darbosies un ko no viņām sagaidīt. Jebkādas atšķirības ir tik niecīgas, ka tām īsti nav nozīmes, lai ko arī distanču slēpošanas megaeksperti teiktu, tu nevari nopirkt slēpes, ar kuŗām tu vari paslēpot 200 km/h.

Tāpat arī visi smārtfõni ir niecīgas variācijas par vienu tēmu, nav viena smārtfõna, kas ir spējīgs bez uzlādes darboties mēnesi un no tava acu skatiena vien māk nolasīt tavas slēptākās vēlmes un domas.
13.-Mar-2013 02:41 pm
Nu, ja vulgarizē, cenu starpība viņiem var būt arī piecas reizes. Tas nav stāsts par 20% cenu svārstību, tāpēc izvēlies pēc savas reliģiskās pārliecības. Līdz ar to izraujoties no stāsta par piezvanīšanu un sms sūtīšanu, viņiem ir arī fotokamera, ne visus var iebāzt bikšu kabatā, un es, piemēram, diezgan aktīvi izmantoju arī navigācijai. So, te nu 320 vai 1080 pikseļi šo to nozīmē. Ja adrešu grāmatā jāsameklē Jānis Bērziņš, tad, protams, 320 man pilnīgi pietiek.

Citiem vārdiem sakot, gribēju dzirdēt cilvēka parastā veiksmes stāstus. Bija doma arī patrolēt aifōnistus komūnā pajautā, bet izskatās, ka pat tik tālu nebija jāiet.
13.-Mar-2013 02:53 pm
Veiksmes stāsti? Man, piemēram, jau gandrīz divus gadus (kas telefonu gados skaitās divdesmit) ir eič tī sī senseišen. Pirms kāda laika uzliku uz viņa saianodženmodu, pavisam nesen nomainīju bateriju. Vai es ar telefonu esmu apmierināts? Skaidra lieta, viņš ir gana liels, lai viņu ieliktu kabatā, navigēt var, grāmatiņas palasīt arī un, ko domājies, pat piezvanīt var. Vai es viņu ieteiktu citiem? Nē, jo es lieliski saprotu, ka tikpat apmierināts būtu ar bariņu citu salīdzināmu trubu. Man vienkārši patrāpījās šitāds, esmu apmierināts, bet nepārdzīvotu arī par citu.

Apskaties, kādas fīčas tev vajag, un ņem vienu no tiem, kam tās fīčas ir. Īpaši lielas atšķirības nebūs.
13.-Mar-2013 02:56 pm
Nu, ko man vajag, es lieliski zinu. Pagaidām stāvu malā un vēroju. Ja nu kādā apziņas plūsmā ko jaunu ieraugu.
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:28 am GMT.