You wanna have a life but not too real
Hesītī ēdu piecas reizes nedēļā 
18.-Feb-2013 12:35 pm
Īsti gan nav skaidrs, kāpēc vispār mans mīļākais medijs citē Latvijas Avīzes rakstu par Hesburger pārstāvi Latvijā, bet pilnīgu jutu, ka komentāri atkal neliks vilties. Par tām piecām reizēm man gan arī ir skepse, bet tas tā. Bija savulaik arī Diena TV sižets, kurā pie Maķīša ieejas tika medīti cilvēki, kas mēģināja aizmukt no kameras, stāstīja, ka sajaukuši durvis, vai ar kaunu atzinuši, ka ēdot burgeri reizi divos gados. Vienvārdsakot, kauns pa visu seju. Vēl arī te kāds nesen minēja, ka kāds bokseris veicis eksperimentu, un mēneša (!!!!111viensviens) laikā uzresnējis, un atrāvies teju aknu cirozi. Nu, un, protams, doknumentālā filma Super Size Me.

So, kā tad īsti ir ar to briesmīgo ātrās ēdināšanas pārtiku.

Poll #19528 Burgeri
Open to: All, results viewable to: All

Mans viedoklis par maķīšiem, hesīšiem un citām zabigalovkām:

View Answers

Viss ir tik trekns, tik trekns, ka var uzresnēt un nomirt
4 (23.5%)

Dārzeņi un salāti ir pilni pesticīdiem
4 (23.5%)

Tajos ēdienos ir ahūna daudz sāls
8 (47.1%)

Gaļa, dārzeņi vai kviesis, viss tā pat ģenētiski modificēts
4 (23.5%)

Neko nezinu, bet man tas viss tāpat liekas aizdomīgs
1 (5.9%)

Kapāju vanagu, nesmādēju arī kādreiz kādu burgeri
15 (88.2%)

Comments 
18.-Feb-2013 12:45 pm
Te nav īpaši daudz variantu, ja izsakies par ieskrietuvēm atzinīgi. Es, piemēram, mēdzu ieskriet ieskrietuvēs: Hesburgeram ir pārāk spēcīgs trauklupatu aromāts, bet Maķītis ir pat ļoti ok. Sāļi ir, trekni arī, bet katru dienu tak tu tur neēdīsi.

Vispār interesanti: neba nu fāstfuds būtu vienīgā neveselīgā izprieca, kādām pilsoņi nododas. Bet, piemēram, reti kuŗš kaunās tad, ja viņu pieķeŗ ar cigareti zobos. Laikam tāpēc, ka pīpēšana ir uztaisīta glamūrīgāka, pīpē Marčello melnbaltās filmās un liktenīgās sievietes gaŗos cimdos. Bet maķīša burgerus stumj iekšā resni āmurikāņi, phe.
18.-Feb-2013 12:50 pm
Nu, nez vai arī tās sālsūdenī mērcētās gaļas veikalā ir par kapeiku labākas, par visādiem pusfabrikātiem nerunājot, takš pie Rimi ieejas nevienu nemedī un nekaunina.
18.-Feb-2013 01:37 pm
Tā kā es varu pārtikt arī no tīra sālīta speķa un jūsu komentāri par treknumu un sāli mani smīdina, tadē bija jaizvēlas pēdējais varijants. Kauč gan vanagu jeibogu neesmu mēģinājusi un neplānoju. Bet baušķenieku tumšo gan varētu, ja varētu.
18.-Feb-2013 02:02 pm
Tu te galvenais nevispārini. Es izgāju cauri klasiskajiem "fū-maķīts sūkā" argumentiem. Ne es pats ticu tam stāstam par korelāciju starp taukainu pārtiku un taukainiem cilvēkiem, ne arī šeit šī atbilde ir gana populāra. Tas ĢM stāsts arī neizklausās ticams esot ES, jo tad vismaz būtu jābūt marķējumam, par to, ka tomēr to paiku salasa pa Eiropas laukiem, nemaz nerunājot.
18.-Feb-2013 02:44 pm
Tas, man šķiet, vienkārši tā tautā ir aizgājis un folklorizējies, ka šitie visi ir šausmīgi fui pē. Tajā skaitā kebabi, jo arī fastfūds. Nu kur elleratā kebabi vainīgi?! Sausa maizīte ar salātiem un gaļas driskām.

Ja visi runā, ka slikti, tad tiek meklēti visādi argumenti, kāpēc sikti. Pat ja hesītis sāks burgerus ar ekomarķējumu tirgot. Gan jau, ka slēpj patiesību maitas un slepus čurā kafijā. Tas tāpatās kā visiem ir skaidrs, ka skolas ēdnīcā viss ir šausmīgi negaršīgs.
18.-Feb-2013 05:57 pm
vanagu nekapaaju, bet pa reizei fast food uzedu gan. bez jelkadiem sirdsapzinjas parmetumiem vai kauna sajutas.
This page was loaded Okt 2. 2024, 7:22 am GMT.