You wanna have a life but not too real
Par politisko retoriku 
8.-Feb-2013 11:03 am
Par Eiropas lauksaimniecības politikas taisnīgumu var ilgi šķēpus lauzt, un man prieks, ka man, piemēram, tas nav jādara divas diennaktis no vietas, bet tā "Zemnieku saeima" gan ir vieni rūdīti politiķi.

"Jaunākais Eiropas Savienības (ES) piedāvājums saistībā ar tiešmaksājumiem lauksaimniekiem ir pilnībā nepieņemams, jo neparedz tiešmaksājumu palielinājumu jau no 2014.gada"

Pilnīgi nepieņemams? Nez, ko no šāda kategoriska apgalvojuma būtu jāsecina? Ja netiek paaugstināti tiešmaksājumi, mēs stājamies ārā no ES? Vai arī zemnieki atteiksies no tiešmaksājumu saņemšana, ja tie neatbildīs attiecīgam viņu pašcieņas līmenim? Protams, lai lietas notiktu, vajag jau to birokrātu lapseņu pūzni pabakstīt, tikai kam šī poza? Eiropas birokrātiem? Nekur mēs neliksimies, un pateicīgi pieņemsim visu, ko Eiropa mums atmetīs, to zina zemnieki, to zina birokrāti. Kaut kāda "kad es nomiršu, tad gan jūs redzēsiet" pāķu drāma.
Comments 
8.-Feb-2013 01:45 pm
Kopš pirms gadiem pieciem izlasīju melns uz balta (citēju pēc atmiņas, tb neatceros precīzu gadu) budžeta pārskatā: "Latvijas lauksaimniecības ienākumi šogad ir 390 miljoni latu, no kuriem 300 miljonus veido ES subsīdijas", par tiešmaksājumu netaisnīguma problēmu cenšos neinteresēties, bet uz Briseli braucu iedzert beļģu alu, nevis protestēt.
This page was loaded Sep 27. 2024, 12:35 pm GMT.