You wanna have a life but not too real
Latvieti «iesprosto» Londonas lidostā 
13.-Nov-2012 02:33 pm
Diena, kad stulbums sastapās ar stūrgalvību.

Tas, ka ar sistēmu kaut kas nav līdz galam lāga, jo birokrātija ir mūsu viss, un tantes joprojām lietas pieraksta rūtiņu kladēs, pats par sevi nav nekāds jaunums. Skaidrs, ka process būtu jāpilnveido. Bet Londonas lidostā bez naudas, norēķinu kartes, un valodas zināšanām... pizģec, mi vsje umrjom. Un ko šitādam fruktam mainītu birokrātijas mazināšana, ja viņš būtu papisis arī pasi, un kredīts telefonā arī būtu beidzies? Sūtītu uz Senegālas vēstniecību dūmu signālus?
Comments 
13.-Nov-2012 02:56 pm
Un nekas jau netraucētu viņam saņemt naudiņu caur Western Union vai tamlīdzīgu pakalpojumi. Ja nemaldos, caur WU sūtīt naudu varēja no visiem Latvijas pastiem, tādēļ arguments, ka radi dzīvo laukos un tāpēc nevarēja, arī neiet krastā.

Fakts ir, ka šie "laimes meklētāji" 95% gadījumu ir vienkārši idioti, kas ņerkstēs, ņerkstēs, bet tad sagādās to naudiņu un tiks prom. Dīvaini ir tas, ka publicē šādu rakstu par viņiem.
13.-Nov-2012 03:01 pm
Man tas savukārt liek domāt par to, ka drīz lidmašīnas biļetei nāks līdzi buklets ar pamācībām, kas līdzinās mikroviļņu krāsns instrukcijai, kurā rakstīts, ka kaķi žāvēt viņā nevajadzētu.
13.-Nov-2012 03:02 pm
Vispār neslikta doma...
This page was loaded Okt 2. 2024, 7:31 am GMT.