You wanna have a life but not too real
Grieķu neo-nacists metālists parlamentā 
18.-Maijs-2012 11:50 am
Ņemot vērā, ka Grieķijā viss strauji tuvojas atkārtotām vēlēšanām, ziņa par to, ka Grieķijas parlamentā ir ievēlēts metālists, drīz varētu būt neaktuāla un novecojusi. Then again - varbūt ar otro piegājienu visu grupu ievēlēs.

Kognitīvo disonansi (man pielipa) manī raisa kas cits. Jau kādus gadus 40 attiecīgā mūzikas žanra pārstāvji nespēj vien taisnoties, ka metāls ir mākslas izpausmes veids, un visu subkultūru nevajag uztvert nopietni. Protams, dažu kāre nosvilināt kādu baznīcu, vai paspīdzināt kādu cilvēku, šinī misijā nepalīdz, bet caurmērā sabiedrība attiecīgos cilvēkus uztver aptuveni ar tādu pašu ironija, kā Pujata, vai Jaunās Paaudzes ārdīšanos. Ir sasniegts zināms līdzsvars. Bet, Grieķijas precedentu nespēj pat pārvārīt liberāli ironiskais metālistu portāls metulsucks.net - http://www.metalsucks.net/2012/05/16/neo-nazi-black-metal-bassist-elected-to-greek-parliament Svastikas, Zelta Rītausma u.t.t., tas takā būtu skaidrs. Sašutumu izraisa arī parlamentārieši izteikumi.

"Greek factories must be reborn, their chimneys must be filled with smoke once more, and of course all illegal immigrants must leave. If all the illegal immigrants left — and there are more than three million — there would be three million jobs for Greeks."

Es gan konkrētās grupas daiļradi nepārzinu, bet ņemot vidēji statistiskos datus, apmēram nojaušu grupas māksliniecisko kontentu. Tātad, nāve, iespējams, sātanisms, vardarbība, antikristietība, visdrīzāk arī nacionālsociālisms - tas viss ir ok. Lūk, izraidīt nelegālos imigrantus - this is where true evil lies!

Es saprotu, ka labais tonis ir ģībt izdzirdot vārdu "nazi", bet vienmēr ir opcija arī paklusēt. Tad nu vēl brīnīties, ka konkrēto subkultūru pieskaita bērniem, vai pieaugušajiem bērna prātā.
Comments 
18.-Maijs-2012 02:11 pm
Starp citu, ir kaut kas tapis par BLS arī? Gūgle it kā neko laukā nemet.
18.-Maijs-2012 02:26 pm
šodien kultūras dienā
18.-Maijs-2012 02:29 pm
Aga, senks. Paņemšu, izlasīšu.
18.-Maijs-2012 02:30 pm
ček da meil
18.-Maijs-2012 02:36 pm
Jēēēēī!!! Paldies, paldies, paldies.
18.-Maijs-2012 02:45 pm
labprāt dzirdēšu komentārus
maz vispār šoreiz recenziju
This page was loaded Okt 2. 2024, 7:34 am GMT.