You wanna have a life but not too real
KINO: A Dangerous Method (2011) 
3.-Apr-2012 11:05 am
Vakar noskatījāmies augstāk minēto filmu. Nekā izcila, un patiesībā par filmu nekā vairāk arī nav ko teikt. Kas reāli izšāva korķus, bija atnākusī publika. Jau skatoties kārtējo treileri, pārņēma sajūta, ka vajag vēlreiz aiziet pie kino zāles ieejas, lai pārliecinātos, ka neesam sajukuši durvis. Nu, viens biļešu kontrolieris uz vairākām zālēm u.t.t. Slikuma un kautrīguma dēļ, tomēr paļāvos, ka tik tizls es tomēr neesmu, lai sajauktu zāles. Tālāk turpinājās zēles reakcijas iz sērijas: "hi, hi, viņš pateica - penis".

Tagad jautājums zālei. Tas viss bija dēļ Naitlijas (jēziņ, viņa tiešām ir jaunāka nekā es domāju), vai kāda cita aktiera dēļ, vai dēļ tā, ka tur figurē Freida vārds, ar no tā izrietošu "dažreiz banāns ir tikai banāns" folkloru?
Comments 
3.-Apr-2012 11:48 am
Naitlija bija tik drausmīga aktrise, ka tālāk par pirmajām 15 minūtēm netiku, bija tik neērti un kauns skatīties uz tām viņas mokām attēlot kko "sarežģītu"
3.-Apr-2012 11:54 am
Pa psihenēm neesmu staigājis, neņemos spriest. Bet savu "nesmuko pusi" viņa filmā parādīja gan.
3.-Apr-2012 12:28 pm
jā, tās sajūtas, kas pārņēma, uz viņas spazmām skatoties, nekā savādāk nevarēja noraksturot kā "neērtība". Centos fokusēties uz Fasbenderu, nu, un tālāk jau bija normālāk. Bet, ja nebūtu ķinī, droši vien tā nebūtu filma, ko noskatītos līdz galam.
3.-Apr-2012 12:15 pm
Haha, gandriz vai zhel, ka planoju noskatities majas - nebus kas kjikjina par penjiem! Un jau nojaushu, ka no solita Freida un Junga tur bus maz vai nekaa.
3.-Apr-2012 01:02 pm
es skatiijos maajaas un man arii nekaadas dizhas emocijas shii filma neizraisiija. kaut kas tajaa visaa bija taads, izteikti nekaads.
This page was loaded Okt 2. 2024, 9:23 am GMT.