You wanna have a life but not too real
Commenting To 
25.-Mar-2012 09:37 pm - Kulinārija
Nepagāja ne 30... nu labi, pagāja, bet es pirms brīža sapratu daiviņās cepto kartupeļu gadsimta noslēpum. Liekot krāsnī kartupeļus vajag likt uz kantīti. Kad pienāks laiks tos apgriezt, uz muguras tie gāzīsies tā patām.

Otra lieta - skābētiem gurķiem/kāpostiem liek klāt cukuru? (Marinētāji iet un iesālās ar saviem padomiem). Un, ja liek, kas varētu būt tas reģionālais cukura avots agrāk? Brūklenes, dzērvenes, āboli?
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 23. 2024, 6:09 am GMT.