You wanna have a life but not too real
Par laikiem, kad zāle bija zaļāka 
26.-Jan-2012 12:18 pm
Gan jau katram bērnībā un jaunībā ir bijušas pārdomas un diskusijas par tēmu, kādu vājprātu klausīsies mūsu bērni, un kā mēs mēģināsim uzspiest savu, pareizo gaumi. Kas, protams, daļēji tiek realizēts izgājienos iz sērijas - redz, redz, kā manam bērnam, kas vēl neko daudz nesaprot, un vispār uzvedās neartikulēti, šausmīgi patīk tēta/mammas mīļākais roks/metāls/reps/theno u.t.t. Protams, neizbēgami tiek nonākts pie "es jau nebūšu kā mani senči, un savam bērnam ļaušu atrast savu es, nevis uzspiedīšu savu pasaules redzējumu", u.t.t. Un visu parasti noslēdz retoriskais jautājums, kāds ekstrēmus sevī slēpj šī noslēpumainā nākotne, un ar ko nākamās paaudzes spēs pārsteigt mūs, kas redzējuši pat... resnu nēģeri bez kājām un ar pieaudzētiem pupiem, kas rēcoša metāla pavadībā baseinā ar asinīm mēģina izdrāzt āža iepuvušo līķi. (gan jau sametot visu popkultūrā radīto kaut ko tādu varētu arī iegūt)

Es, protams, nezinu, kas būs pēc desmit gadiem, bet man ir aizdomas, ka esmu atkodis šī brīža popkultūras fenomenu - http://youtu.be/T6j4f8cHBIM (vēlāk sarakstu papildināšu). Ak, Gāga, ko tu esi izdarījusi?

Un neprasiet, kā es to esmu atradis. Paliksim pie tā, ka esmu hipsters.

UPD.
http://youtu.be/UJtB55MaoD0
http://youtu.be/EVBsypHzF3U
http://youtu.be/8bdeizHM9OU
http://youtu.be/V2fpgpanZAw
Comments 
26.-Jan-2012 12:51 pm
missijas eliotas klōns.
26.-Jan-2012 01:00 pm
Nu, tas melnais ārprāts vismaz kaverus nesmādēja.

http://youtu.be/hHcyJPTTn9w
26.-Jan-2012 01:03 pm
:)
die antwoord man patīk ar visiem viņu iepriekšējiem projektiem (infinit kif cibas interesēs man ir no viņiem :D ), tā kā laikam ar vienu kāju es esmu pie sīkajiem. smieklīgs remix
26.-Jan-2012 03:38 pm
Tiiri audiaali, klausoties raadzhi, shtjiet, ka skan kkas no 50. alja grease, un kkas no 80., vizuaali ir tieshi tas, ko es iedomaajos "naakotnee" lasot hunger games.
Var jau buut, ka buus kaa demotition man un nakotnee klausiisies kniipas un knaukjus ;) utml.
26.-Jan-2012 04:51 pm
Ou! Tur bija veco reklāmu džingli.

Nākotnē varētu klausīties vecos O-Kartes ierakstus un visas tās talantu fabrikas.

This page was loaded Okt 2. 2024, 9:35 am GMT.