You wanna have a life but not too real
Lenoksa, pasaules lāpītāja 
30.-Okt-2011 06:46 pm
Godža kruķī Lenoksu šodienas Saknēs. Demonstrācijas par Gazu, iesaistīšanās AIDS kustībā, Āfrikas bērni. Nē, ok, mans empātijas līmenis ir pietiekams, lai es spētu kontaktēties, piemēram, ar gejiem. Nu, lai vai kā, bet nu dzīvē sanāk tomēr ar viņiem sastapties. Es pat neizslēdzu iespēju, ka tev ir kāds paziņa, kas ir slims ar AIDS, vai tev ir sanācis sarakstīties ar kādu palestīnieti, un iedziļināties problemātikas būtībā mazliet vairāk, kā palasīt ziņas avīzēs. Bet es nespēju saprast un pieņemt, ka cilvēkam ir tāds empātijas līmenis, ka viņam sirds sāp par visu pasauli. Nu neticu! Tie ir kaut kādi profesionāli pasaules lāpītāji. Tas ir hobijs, līdzīgi kā krāt markas, vai spēlēt volejbolu. Bet visdrīzāk, tai pašai Mātei Terēzei kaut kas iekšā ir smagi nokrešojis.
Comments 
30.-Okt-2011 09:32 pm
nu nu. viņiem noteikti trūkst kaut kur kādas skrūvītes. vai drīzāk ir par daudz. bet- nezinu. bez viņiem man liekas, bilde izskatītos biš drūmāka. ne tāpēc, ka kaut kas tiek izdarīts, bet dēļ sajūtas- ka visi tomēr nav pilnīgi kretīni.
sauc to par naivumu.
30.-Okt-2011 09:35 pm
paskaties uz to no citas puses - viņiem rūp, resursi ir, kāpēc ne?
30.-Okt-2011 10:24 pm
Nu, lābi. Breds pits, kas tērē miljonus veceliem guļamrajoniem - to es vēl saprotu. Lenoksa IMHO var tikai ekspluatēt savu vārdu, ne finanšu līdzekļus.
30.-Okt-2011 10:50 pm
cik nu es to raidījumu klausījos, tjipa, viņa pamanījās pat pāris koncerttūru peļņu novirzīt labdarībai. resursi bija..
This page was loaded Sep 27. 2024, 12:24 pm GMT.