You wanna have a life but not too real
Bezmaksas medicīna 
21.-Okt-2011 02:51 pm
Pat neņemot vērā apzīmējumu, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā, tad mums īsti nav nedz maksas medicīnas, nedz bezmaksas. Bieži pie ārstiem nestaigāju, un līdz šim nevarēju iebraukt visā tajā ģimenes ārstu n'stuff birokrātijā. Man, lunim, likās, ja gribi tikt pie speciālista, ej pie ģimenes ārsta. Aizgāju, protams. Nosūtījums ir, sāku štukot, pie kura daktera iešu. Ir labs priekšstats par VC4, tādēļ zvanu tur. Tā un tā, man te ir nosūtījums pie speciālista. Ok - 22. vai 23 novembris. Nu, ok, 22. ir sestdien? Nē, NOVEMBRIS! Kwe? Kādai ir jābūt kaitei, lai gribētu pie ķirurga pēc mēneša? Man pēc mēneša bija plāns atkal vilkt kājās kedas, un ņemt rokās bumbu. R U kiddin? Nu, negribi gaidīt, pirmdien par 18 LVL. Kwe? Par 18 LVL un pirmdien? Paldies, ja izdomāšu - pārzvanīšu.

1. slimnīca? Šodien līdz diviem? No konservbundžas? Protams! As the result man ir plaušu bilde (nē, nu, vismaz zinu, ka šķidrums nekrājas, un nosmakšana man nedraud), bet dakteris - see you on monday! Ņemot vērā apdrošināšanu, un ja jāsalīdzina VC4 ar 1. slimnīcu - my fault! Nākamreiz zināšu, ka jāņem apdrošināšana, un uzreiz pie speciālista, netērējot laiku uz visu to birokrātiju ar ģimenes ārstiem. Btw, nezināju, ka uz dažām izmeklēšanām ir kvotas. Can you imagine?

Bottom line - apdrošināšana ir panaceja. Nahren bezmaksas medecīna, ja vien tu neesi hroniski slims. Bet vislabāk, ir doties pie zīlnieces. Ārstēt varbūt neizārstēs, bet vismaz varēs laicīgi saplānot savu saslimšanu, ņemot vērā visu to birokrātiju. Then again, ņemot vērā to rindu uz mēnesi pie ķirurga, varbūt tā cilvēki arī dara?
Comments 
21.-Okt-2011 07:17 pm
Cik, cik, mēnesī? IF nešķiet, ka viņi grib uzsākt braukt ar piekto ātrumu, uzreiz sasniedzot 120 km/h?
21.-Okt-2011 07:55 pm
Ojoj, sorī, gadā, ne mēnesī.

Bet aprēķins tāds pats - ja notērē zem 260-arkautko latus gadā ārstos, neatmaksājas ņemt polisi par 130+.
This page was loaded Okt 2. 2024, 9:29 am GMT.