You wanna have a life but not too real
Annas Psiholoģija 
16.-Aug-2011 02:28 pm
Es zinu, ka varu būt apnicīgs, bet ko padarīsi, ja pusdienas pārtraukumā skan vēl neapgūta informācijas telpa. Numeroloģijas formulas u.c. Pīplam prānēdāju blogu par maz, ka ir jāpērk vēl arī žurnāli? Reklāmā bija vēl kaut kādi labumi, bet nu jau paspēju aizmirst. Kas to visu lasa? Rūķi un elfi no laumiņu meža?

Jā, vēlreiz atvainojos par atkārtošanos. Katrs mēs esam apnicīgi savā unikālā veidā. Es vienkārši ar velosipēdu nebraucu, bērnu man nav, un ar meitenēm es nedraudzējos, tāpēc rakstīt nav par ko, vai arī negribās.

P.S. Po prozbe truģaššihsja, repostēju receptes, kā noķert pirātiņu. Tas gan nav par bērniem, un vispār ir fikcija, bet tomēr. http://klab.lv/~black_data/1038995.html
Comments 
16.-Aug-2011 03:04 pm
:D to Annas reklaamu pat es zinu (tiesa gan printeta formaa redzeetu, ne dzirdeetu)
16.-Aug-2011 05:39 pm
Vai, šitā jaukā reklāma. Nejauši dzirdēju braukdams ar auto un, kad viņi tika līdz vārdam "numeroloģija", es tieši griezu iekš servisa vārtiem, pie sevis nodomādams: "Heijā, heisā, psihenē atkal izlaidums!"

Pievienojos apnicīguma deklarācijai, jo mani trupina bladī pārsteigt tas, cik tā ezotērikas niša ir plaša un populāra, ja jau tur atrodas vieta VĒL VIENAM ŽURNĀLAM.
This page was loaded Maijs 23. 2024, 10:17 pm GMT.