You wanna have a life but not too real
Twitter 
14.-Okt-2010 09:57 am
Kamēr ciba sāk izmirt, tikmēr Čiepstētava sāk pārvērsties par izgāztuvi. Kā jau jebkura jauna un populāra interneta vietne. Es zinu, ka man ir dīvaina humora izjūta, un, bez mīmikas, intonācijas un visa pārējā, kas cilvēku komunikācijā gadu tūkstošiem ir veidojies, ir grūti uztvert ironiju, taču tā vien šķiet, ka es salīdzinoši vēl protu izteikties gana īsi, kodolīgi un saprotami. Un, jā! Rodas pārdomas, vai gadījumā nevajag nahrenizēties no turienes. Buzz pagaidām apmierina krietni vairāk, jo daudzi tur nav. Un vienmēr var ierakstīt arī komentāru: "wtf?"

Jā, un vēl linki. Varētu paskaitīt, cik liels ir to čiepstu skaits, kas ir bez linkiem. Telefonā tiešām ir apgrūtinoši atvērt http://ght.ple/hvz, zem kura izrādās ir kāda flash animācija, par apšaubāmu populārās kultūras fenomenu.
Comments 
14.-Okt-2010 10:12 am
Piemirsi retvītus un pīkstējienus "jā, tā tas ir" :D

btw, nesaprotu, kāpēc neviens nesatraucas par šo īslinku drošības riskiem - tā taču īzī pīzī var jebkuru ievilināt patvaļīgā lapseņpūznī (ok, jebkuru, kurš klikšķina uz īslinkiem)
14.-Okt-2010 10:15 am
Nu, retvīti ļaunuma skalā man ir visai zemu. Par īslinkiem gan. Par laimi datorā ir iespēja redzēt uz kurieni links ved.
14.-Okt-2010 11:54 am
ē? kur datōrā ir tāda iespēja?? es arī gribu!
14.-Okt-2010 11:56 am
Chromed Bird "paplašinājums" priekš Chrome. Ir arī Power Twitter priekš Firefox. Tas gan resursus maķenīt rij.
14.-Okt-2010 12:28 pm
Paldies! Betē, paplašinājumu vīterotavai, nu nē!
Pie tam, nav īstas ticības, ka arī pats paplašinājums nav apdraudēts. Un vai tas spēj izskraidīt līdzi visiem tiem īslinku servisiem, kuru tak kā sunim blusu?
Turpināšu būt bremze un neklikšķināšu uz netrastotiem linkiem :)
This page was loaded Maijs 3. 2024, 6:35 pm GMT.