You wanna have a life but not too real
Replying To 
25.-Aug-2024 12:26 am
"Pieņemsim, ka spektra vienā galā mēs varam nolikt situāciju, kur cilvēku mēģina kancelēt, tai skaitā mēģināt anulēt viņa izglītības dokumentus, jo viņš ir piefiksēts glaudām suni. Īsts stāsts, kas ir arī iemesls, kāpēc šis cilvēks kādu laiku dzīvoja Eiropā, līdz viņu aizsniedza birokrātiskā roka, un viņš ir atgriezies savā dzimtenē."
paga ko???? taga nopauzējam pasauli, un lūdzu pasaki, ka tas ir prāta uzdevums uz atjautību/prāta mežģis, nevis kas tāds ir realitātē noticies.
Par to ka bail no suņiem, - tiem cilvēkiem iespējams nav bijusi saskare ar tiem agrā jaunībā, vai bijusi ļoti slikta pieredze. Es emu uzaudzis ar suņiem, ta pat laikā, vairākas reizen sakosts. Vienreiz kāda čoma suns, kas bij viņiem mantots no iepriekšējiem mājas saimniekiem, sists iepriekš utt, mani saķēra ar zobiem aiz galvas un plosīja. Vai tas izmainija manu attieksmi pret suņiem? nē. es biju sīks un dump, neņēmu vērā to informāciju, ka šis suns ir traumēts, un uzvedos 'aktīvi'. Mani paša suņi ir sakodoši vairākas reizen, kad aizraujas spēlējoties, bet tur arī mana vaina, ka nepiefiksēju brīdi, ka 'spēle kļūst pārāk reāla', plosot sakaltušo baltmaizes kukuli sētā.
Un cilvēkiem vajadzētu visma basic līmenī iemācīt lasīt sastopamo dzīvnieku ķermeņa valodu. nu kaut vai pats primitīvākais, suņu gadijumā, ja tev viņš pienāk klāt, neraujies, ļauj apostīt rokas augšpusi, nerausties, nestreso, ja suns neiespringst, tad var arī delnu/plaukstu. apostīs nočekos un aizies. neblenž kā urla acīs, skaties uz purniņu(tas arī palīdzēs noreaģēt, ja suns izdomā kampt).
jobšem ar šo plaag gribēju laikam pateikt, ka cilvēkiem ir pārāk maz saskares ar zvēriņiem, tip maz palicis ir 'dabas bērnu'
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 20. 2024, 6:47 am GMT.