You wanna have a life but not too real
Commenting To 
14.-Aug-2024 11:15 am - Armed Love Militia - Stormwinds
Ok, that's the weird one.

Šo man atsītīja kā "dusmīgo sieviešu" klausītājam. To konkrēto dziesmu es pārāk labi neuzstvēru, tāpēc, kā jau parasti tas notiek, gāju klausīties albumu vai ko tādu.

Izrādās, internetā nekā daudz nav. Dusmīgā sieviete, izrādās, galvenokārt ir aktrise, un viņai ir interesants apraksts Vikipēdijā, kāda tipa aktrise viņa ir. Kaut kur viņas seja ir redzēta, bet nevarētu teikt, ka es skaidri atceros kādu filmu ar viņu. Iespējams lielākas izredzes man būtu bijušas, ja es skatītos seriālus. Sarakstā gan es atradu Almost Famous, bet es tā skaidri neatceros to personāžu, gan jau tā bija epizodiska loma, un es tomēr fokusējos uz balto vīriešu ciešanām tajā filmā. Un pēc bildēm viņa filmā izskatās diezgan krāsaina, kas gluži neatbilst viņas character actress profilam.

Kas attiecas uz mūziku, tad gūglējot Stephen Gilmour, ir vairākas bildes ar viņiem kopā. Es gan vairāk mēģināju saprast, vai uzvārdam Gilmour ir kāda saistība ar citām mūzikā nozīmīgām personām, bet laikam jau nav, un neko vairāk par šīm dažām bildēm arī ātrumā neatradu. No strīmos atrodamā man tīri labi patīk kā skan Dream45, bet es nekur neatradu lirikas, un šīs ar iPhone ierakstītās dziesmas vārdus grūti saprast, tikai nojaust vaibus. Tad nu šeit es nolēmu ielikt Stormwinds, kuras vārdus var atrast arī Bandcamp. Sķiet, ka vaibi tie paši. Bet "you're in love only with the idea of me" trāpa ļoti labi. It's not not true. It's still creeping deep inside of me. Kā tāda tumša ēna. Galvenais atbrīvoties no refleksa kādu glābt. Dzīve un terapija tam gan ir palīdzējusi.

https://www.youtube.com/watch?v=ltOD3OQzRis
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 19. 2024, 10:02 pm GMT.