You wanna have a life but not too real
Commenting To 
19.-Okt-2023 06:02 pm
Riga IFF nedēļa parāda to, cik mans darbs ir emocionāli tukšs. Vismaz man, kas nenodarbojas ar politiku, neiet uz ofisu, vai necep bulciņas cilvēkiem. Dienas sākas ar kafiju un kādu idiotisku sapulci, vai brokastīm, un krāmēšanos treniņam. Tad pa dienu ir jāaiziet kaut kur paēst, īpaši jau single parrent režīmā, lai suns varētu dabūt mazu pastaidziņu. Citos apstākļos es aktīvi krātu Wolt maisiņus. Tad kaut kur vēlākā pēcpusdienā ir otra kafija, un garantētais lūziens pirms kādiem sešiem. Un tad jau skaties, ir jādodas uz kādu filmu. Ko nozīmē - ir jādodas? Man patīk saturīgas filmas. Izklaidei man pietiek ar Džonu Oliveru un citu informatīvu YouTube saturu.

Ir gana daudz filmu, kuras ir diezgan grūti redzēt citādāk, un ārpus festivāla at best ir kino Bize, jo arī Splendids nemaz tik bieži piedāvā kaut ko alternatīvu Foruma repertuāram. Un man jāsaka, ka es labprātāk dodos uz "popkorna namu", ja man ir jāizvēlas starp Splendidu un Forumu. Ok, Splendida mazā zāle ir drusku cits stāsts.

Lai vai kā, ceturtdiena jau drusku sāk spiest pie zemes, un šodien es skatīšos kaut ko onlainā. Lai gan atkal, ja onlainā rādītu absolūti visas filmas, es pat varbūt netiktu līdz fiziskam kinoteātrim. Iet iedzert vīnu pēc filmas, protams, ir kārdinoša opcija, bet šobrīd visas kārtis ir sakritušas tā, ka teju reālākā kompānija būtu jaunā kultūras ministre, un nedomāju, ka viņai šobrīd ir laiks šim visam. Nu, labi, ja es iespringtu, gan jau vēl kādu izvilktu no mājas. Visdrīzāk es pats nemaz negribu iespringt.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 19. 2024, 9:24 pm GMT.