You wanna have a life but not too real
Commenting To 
27.-Mar-2023 12:33 pm
Es diezgan esmu pakasījis nost uzrakstus no sava ofisa durvīm. Nelietosim tik lielus vārdus kā veikals. Tas viss process prasa zināmu laiku un piepūli, tāpēc pārējos es pagaidām aplīmēju ar skaidru mesidžu - šeit nav kafejnīca. Tās te nav jau vairāk kā divi gadi, un nu jau arī vizuālas liecības par to ir diezgan likvidētas. And yet ir cilvēki (es tagad nemēģināšu kādu te steriotipizēt), kuriem tomēr jāmēģina šeit ienākt, lai gan skaidri zinu, ka viņiem absolūti neinteresēs tas, ko es te varu piedāvāt. Es nezinu, man pentagrammas vajadzētu sākt zīmēt uz durvīm? Šodien gan man ir nevis viens, bet veseli divi suņi, kas divreiz efektīvāk nodod ziņu - jūs esat iemaldījušies ne tur.

Bet jā, gaidu, kad man piegādās dažas lietas, lai cilvēkiem būtu mazāk nepareizu ideju, un skaidrāk varētu saprast, kas šī īsti ir par vietu. Lai gan pentagrammas arī nav slikta doma. Un ja nu kādam dzīvē rodas tāda doma un vajadzība - neiesaku līmēt uz logiem mazus brutiņus, vai vispār jebko. Pieņemu, ka uzlīmēt to ir ātri, bet dabūt nost ir sāpe dažādās vietās.

P.S. Tās ir ne tikai mulsinošas situācijas. Cilvēku vēlme paraustīt durvis man arī maksā reālu naudu, ja tā rezultātā nostrādā signalizācija, un atbrauc apsardze.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Mar 28. 2024, 1:31 pm GMT.