You wanna have a life but not too real
Commenting To 
26.-Aug-2022 07:02 am
Negatīvs Covid tests, un vēl viens pierādījums tam, ka fasting nav paredzēts visiem. I mean, ļoti uzmanīgi ar šo lietu. Es te lasu twittera tievētājus, un ar šausmām lasu par treniņiem trīs reizes nedēļā. Jā, labi, paskriet, paspārdīt bumbu, lūdzu, bet ņemiet, lūdzu, pulsometru. Vismaz kaut kādu. Ja mērķis ir tieši mazināt svaru, nav sevi jānogalina treniņos. Pietiks ar diētu.

Mācība sev pašam būs pareizi likt modinātāju, un labāk plānot ēšanas un treniņu grafiku. Stunda, pusotra pirms treniņa ir par vēlu. Es zināju, ka tas ir nepareizi, bet es negaidīju, ka tam būs tik nopietnas sekas. Vēl viena lieta ir tomēr piedomāt par to, kas notiek ar tavu pulsu. Ja parasti ir "A", bet tagad ir "B", tā ir pazīme, ka kaut kas nav kārtībā, un nevajag likt piektajā ātrumā. Norāvu dažus slimošanas simptomus, aizbraucu uztaisīt testu, pēc atpūtas dienas aizgāju uz treniņu normālos apstākļos, un viss atkal bija kārtībā. Dažas lietas visdrīzāk pāries pēc kādas nedēļas.

Ja mazliet filozofiskākā gultnē, tad dažos aspektos rūpes par sevi neatšķiras no rūpēm par uz palodzes audzētu tomātu. Tas nav mistisks proces, bet tas ir arī savīgs process. Īpaši, ja no tā tomāta labklājības ir atkarīgs tas, vai tavai personībai būs kur dzīvot.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 17. 2024, 10:23 am GMT.