You wanna have a life but not too real
Maijs 14., 2015 
02:41 am - Day #45: laternas


Drīz te varēs dziedāt Lilī Marlēn. Tagad ir skaidrs, kāpēc visa ietve tika izārdīta, un satiksme sačakarēta. Izrādās ielas pretējā pusē visas ielas garumā ir saliktas laternas. Bildes, protams, būs tikai tad, kad laternas tiks iedegtas.
01:27 pm - Par sārtvaidzīgo loģistiku
Tā ir pēdējā reize, kad es lietus laikā braucu ar mašīnu uz darbu, un cilvēkmīlestība man ir mīnuss miljons. Būtu zinājis, ka visi ir tādi maigi pūpēdīši, kas savu trekno dirsu nevar araut no auto sēdekļa, būtu aizbraucis mašīnai pakaļ tā ap četriem, jo simts punkti, lielākā daļa maigo pūpēdīšu uz darbu brauc, lai ar kolēģiem izdomātu kur ēdīs dienas piedāvājumu un pasēdētu internātos, un jau četros dodas pēc saviem mazajiem pūpēdīšiem, un mājās pagatavoto ceptu lasi ar pastu, un sejā stumjot sviesta cepumus, skatītās televizoru. Bļeģ, no gaisa līdz kalnciema tiltam visu uztaisīt par lielu veloceliņu, un atļaut auto satiksmi tikai pa Brīvības un Čaka ielu, ar opciju tikt līdz visiem trijiem tiltiem. No karasta Lidiņa uz jaunā tilta pusi tā tāpat vairs nav Rīga, ja radās jautājums, kāpēc trijiem.

Visiem parkošanās karaļiem tiesības nost uz trim gadiem, un auto konfiskācija. Nu, bļeģ, kā var nopirkt Smārtu (!!!!viensvien), un spēt sadirst vēl divas parkošanās vietas? Tur ir kaut kādos kursos jājiet, vai tā jau ir akadēmiska disciplīna un gadi pētījumu? Apsvēru domu ar savu traktoru iestumt to miskasti zālājā. Es esmu noparkojies, un man viss pofig, kaut vai krievu tanki brauc. Simts punkti šiem visiem peģikiem visur pie vainas ir valdība, šinī valstī viss nav tā kā tālajās sapņu zemēs, un viņi raksta komentārus delfos, jo, bļeģ, bez viņu unikālā viedokļa internātos gudrās gavlas paši nespēs ne prezidentu izvēlēties, ne imigrāciajs kvotas sakārtot.

Vienvārdsakot, pasaulē valda tupums, seklums un tuvredzība.
05:37 pm
Diena tāda, ka vakarā atliek vien pievilkt mūli. Prieks par tiem, kas var aiziet pusdienās, ir laiks darbā ķēpāt tāfeli, un var paņemt piektdienu brīvu. Es, savukārt, studijām uztaisīju prezentāciju my ass. Kā pieresze rāda, ar tādu dienu arī skvošā viss būs slikti. Pārnākšu mājās deviņos, un urbšu sienas, un visa pasaule var iet dirst. Un vēl abās vešenēs mazgāšu drēbes, vot.
09:30 pm - SPORTS: četras no piecām
Vai iespējams pārsportot jēgu? Sporto ar mums, sporto labāk par mums. Par spīti prognozēm, kūpošās smadzenes nebija par iemeslu sliktai spēlei. Pēc futenes sāpošā kāja, un globāls spēku izsīkums un neēšana pa dienu gan. Bet, pēdējiem spēkiem, pēdējās divās servēm ar zobiem un pārcilvēciskām pūlēm uzvarēju izšķirošo. Tagad jātaisa izrīšanās nedēļas nogale.
10:40 pm - Day #46
Āāāāāā! Man nav pagarinātāja. Un visu atkal izšķir milimetri.

Ok, ok, centimetri tomēr.
11:50 pm - Cirsliša dienasgrāmata: operācija "pagarinātājs"


Ja bija plāns pieliet mūli, pie viņa arī bija jāpaliek. Jo, redz kā dzīvē gadās.

Tātad, nopisies darbā, un pussprādzis no sporta, tu laimīgi ar dažiem aliem ierodies mājās. Tad nu notiks episkā galvenā interjara objekta instalācija. Par krutajām fīčām es pastāstīšu tad, kad tas viss atradīsies pie sienas, bet šoreiz par procesu. Man ir urbis, rulete, skrūvgrieži, līmeņrādis un dībeļi, kas var noiet greizi? Kā būtu ar visu? Tiku galā ar apakšējā posma augstumu, nu tik jāmēra augšējais. Nodrāzu zīmulīti, lai lien caurumā, visu samērīju, visu sazīmēju, tipa kruta. Mēģinu ar urbi tik pašā augšā, un secinu, ka man pietrūkt piecu centimetru. Viss sūds, bet ne tanī gadījumā, ja tev nav pagarinātāja. Nu, ko, jauni laiki, jaunas iespējas - paldies izpalīdzīgiem kaimiņiem, pagarinātāju tomēr dabūju. Atskrēju, fiksi izurbu, atdevu pagarinātāju, turpināju urbt. Viss pasākums, protams, ievilkās pēc 23.00, tāpēc jau jūtu līdzi saviem kaimiņiem. Pa ceļam nolauzu mazo urbi, un uzmetu vidējo karstu uz plastmasas kastes. Viss sīkumi, jo esmu iemanījies kaut kad nopirkt Bosch urbīšus. Visi caurumi saurbti, visi dībeļi vietā.

Un tad nāk klajā gadsimta atklāsme, es esmu ieurbis savus 10 centimetrus par zemu, un krietni uz sāniem. Tas ir arī iemesls, kāpēc plaukts nebija centrā. Tad nu tagad sēdi razhujārītā mājā, kuru nav jēga slaucīt, jo tāpat vēl jāurbj, bez plaukta, bez pienācīga daudzuma algōla, bez pagarinātāja, un bez plauktiem. Kaut ko risināt jau arī nav jēgas, jo kurš muļķis, bez cilvēka-kaimiņa, vēl urbj tā ap pusnakti?

* nezinātājiem, bildē ir plaukta salikšanas instrukcijas fragments.
This page was loaded Okt 1. 2024, 8:42 pm GMT.