You wanna have a life but not too real
Janvāris 18., 2015 
11:45 pm - Par būšanu kopā
Runā, ka Amurikā mediji ir norūpējušies par jautājumu, ka tradicionālās attiecības ar dzīvošanu kopā ir šausmīgi pazemojošas brīvā cilvēka gribai. Nu, tur jāmāk meklēt kompromisi, un tā monogāmija vispār ir šausmas. Mūsdienīgs cilvēks tiecas uz urbānu profesionālu dzīvi ar daudz sporta, un bez bērniem, bet sabiedrība, izrādās, vienmēr trīsbērnu tēvu vērtēs augstāk, kā šādu egoistisku būtni. Vienvārdsakot, atkal ir aicinājums diskutēt un pārdomāt, vai pāru attiecības to tradicionālā izpratnē nav jāpārskata.

Nu, lūk, salasījies visādas gudrības, sāku štukot, kas ir tie ieguvumu esot pārī, un kas ir tie ierobežojumi, kas teju tiek saukti par diskriminējošiem. Principā visas lietas var sadalīt trīs kategorijās - ieguvumi no dzīvošanas kopā, lietas, kurām īsti nav nozīmes, vai jūs dzīvojat kopā, un kaut kādā ziņā arī, vai esat pāris, un, visbeidzot, ierobežojošie un diskriminējošie faktori, no kuriem var atbrīvoties vienīgi atbrīvojoties no tradicionālo attiecību koncepta.

Zemāk mēģinu uzskaitīt lietas, kas varētu ietilpt šinīs kategorijās. Vienkāršības labad, bērnus no vienādojuma izslēdzam. Drīkst iebilst un papildināt.

saraksts... )
This page was loaded Okt 1. 2024, 8:39 pm GMT.