You wanna have a life but not too real
Oktobris 9., 2014 
10:20 am - Basketbols
Beidzot arī es atklāju basketbola sezonu. Un jāsecina, vismaz fiziskā forma man ir kārtībā. Normāli paskrēju, praktiski bez aizelšanās, līdz ar to bez stulbībām kas izriet no noguruma, diezgan daudz atlēkušu bumbu, kas manam augumam ir cienījami, un šo to pat iemetu. Liela daļa vasaras slaistu uz beigām jau sprāga nost, kamēr es, neskatoties uz iepriekšējā vakarā izdzertiem aliem, vēl biju gatavs paskriet. Paldies futbolam. Un, drošvien, fakts, ka vairs nav jāstiepj papildus tāds normāls mugursomas svars, salīdzinot ar laikiem, kad visu laiku bija jāsūdzas par ahiliem, arī šo to nozīmē.

On the dark side, lokanība ir diezgan pakaļā. Staipoties sapratu, ka šo to vairs nevar tik viegli izpildīt, papildus tam uzreiz var atklāt salīdzinoši nesen traumētās vietas. Vecums tomēr. Vēl nevajadzētu grimt eiforijā, jo rudens uzrāviens parasti beidzas ar kādu plaisu ribās, sastiepumu, vai kādu citu fiziskās formas bedri. Nu, lai dzīve par pasaku nedod dies nekļūtu.
10:37 am - Esi nepamanāms? Iezieķē matos zemesriekstu krēmu!
Āāāāā! Head & Shoulders kuplo matu reklāma ir tikusi līdz jūtjūbei. Āāāā!
11:28 am - Таня Tavlla
"Ноет котик, ноет кротик,
Ноет в небе самолетик,
Ноют клумбы и кусты,
Ноют все. Поной и ты."


http://www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/risunki-pro-kazhdogo-iz-nas-784510/
05:10 pm - Ēst gatavošana
Varbūt man būtu labāk neuzprasīties, bet šodien kaut kā uzduros uz ēst gatavošanas tēmām. Ok, precīzāk izsakoties, sievietes un ēst gatavošana. Pirmais trololo ir no koelju un tradicionālo vērtību plauktiem, kur līdzsvars ar kosmosu tiek meklēts vārot zupu, savukārt citur tepat cibās pīpls nāk ārā no skapja ar kaut ko iz sērijas: "kotletes nemāku, tad jau par minetu laikam nav jēga ilūzijas lolot". Vot, kas tas tāds ira ar to ēdienu, a? Man pirmā asociācija ar mēģinājumiem kādu vardarbīgi pabarot ir saistīta ar mātēm. Otrā - ar zosu aknām. A mūsdienās nav tā, ka čili kon karne katrs hipsters ar ūsām un aizsietām acīm spēj uzvārīt, un varbū ne karne, un varbūt ne uzvārīt, bet tas jau no slimības vēstures atkarīgs? Un arī tad, ja nu galīgi negribās seleriju kātus kapāt, burgerus, kebabus un picas pilsētā var atrast vieglāk kā bankomātu, ja nu negribās gluži iet uz Muklāju pēc līdakas kroketēm, vai Valmiermuižu pēc pīles kājas?

Un vispār, visādiem sliņķiem un darbaholiķiem ir izdomāta itāļu virtuve.
This page was loaded Okt 1. 2024, 10:33 pm GMT.