You wanna have a life but not too real
Maijs 7., 2014 
10:05 am - NIN koncerts
Domājams, NIN uz Rīgu nebrauks vairs nekad, toties baudījumam diezgan šķidrā zāle nāca tikai par labu.

Vispirms diezgan ok iesildītāju duets. Tāds Daine Lakaijens. Cik sapratu, džeks ir atvēzējies būt par elektronikas mūziķi ar vienu plaukstu. Bet tā, visu cieņu.

Nu un pats NIN. Tā teikt, jaunais albums lieliski ir nostrādājis uz ekspektāciju mazināšanu, tādēļ koncerts pārspēja ekspektācijas. Vai nu Rīgai paveicās, vai arī visā turnejas Eiropas posma setlistē ir mazāk jauno dziesmu. Katrā ziņā neskanēja jaunais pop singls "I survived everything", toties klāt nāca "Closer" un mother faking "Eraser", pie tam nepapišot no setlistes ne "Terrible lie", ne "Head like a Hole", ne arī kādu no sivēndziesmām. Vēl NIN neizpildīja to klausītāju spīdzināšanas paņēmienu, ar prom iešanu, un atpakaļ nākšanu. Pēdējā dziesma, pēc kuras ieslēdzas gaismas, un skan fona mūzika. Neviens vāji organizēti nemēģina noraut balsi. Jo visām populārajām grupām ir savs "Krodziņš", un, ja sāk spēlēt "Krodziņu", tad visi zina, ka tā ir pēdējā dziesma. Visām vēlreiz kāpšanām uz skatuves, manuprāt, ir jānotiek tikai tad, ja publika to ir pelnījusi.
03:11 pm - Nedaudz par karu
Nedaudz par karu, un tā radītajām sekām, kas ne visas, izrādās, ir negatīvas. Un te nav stāsts tikai par radariem un citu militāru tehnoloģiju kalpošanu civiliem mērķiem.

http://youtu.be/eB23gVB_q9c
03:54 pm - Hurt
Jā, turpinot haipu par NIN. Miniet nu, kura man šķiet ir visbesīgākā NIN dziesma? Protams - "Hurt". Līdzīgi kā "Enter Sandman" vienai citai grupai. Nu, vēl jau ir "Purfect drug", bet no tās vismaz ir iespējam diezgan viegli izvairīties.

Nu, jā, bet internetos, protams, jau ir parādījušies "kvalitatīvie" šīs dziesmas klipiņi.
This page was loaded Okt 1. 2024, 10:27 pm GMT.