You wanna have a life but not too real
Septembris 10., 2013 
11:26 am - Par izmaksāšanu
Zobu nedodu, un olas uz cinīša nelikšu, bet man nez kādēļ ir aizdomas, ka nekad nevienai sievietei neesmu izmaksājis dzērienu. Nu, rēķina sakaksāšana, un draugu, radu un laulāto attiecības neskaitās. Es te domāju to žestu, kad džeks ar algōlu mēģina izrādīt... es pat nezinu ko mēģina izrādīt. Tas liek aizdomāties, es tagad esmu preteklis, vai tieši otrādi, cēls bruņinieks? Uz skopumu arī nevarētu novelt, jo es pat stādos priekša situāciju, kad arī tagad varētu kādai jaunkundzei izmaksāt dzērienu, ja nu tur ir kāda baigā apstākļu sakritība. Drošvien, paraustītu plecus, un tusētu tālāk.
02:33 pm
Lūk, kamēr jūs uzsaucat dzērienus, tikmēr Deniss jūsu cibu. Datubāzītes pārnešana, wiiiii! A dafai, lai bekaps nepaceļās! :)
04:57 pm - The Devil Put Dinosaurs Here
Alice In Chains jauno albumu es tā pavirši esmu noklausījies, paralēli darbiem. Kaut kas bija, kaut kas ne pārāk. Bet nu ir iznācis klips dziesmai The Devil Put Dinosaurs Here. Neslikti: "The devil put dinosaurs here, Jesus don't like a queer." Tēma banāla, bet tas skata leņķis man piedur. Apmēram kā Tiamat zaimojošās lirikas. Instrumentālā daļa, protams, arī ir jauka. Tād melanholisks ritms, ar tādiem nepārspīlētiem kāpinājumiem.

P.S. Soundgarden gan izklausās un izskatās pēc Audioslave. Kā teiktu "Luņu Parks": "Fu, fu, fū! Kur ir "stop" poga?"
10:47 pm - Kill Me, Thrill Me
Ja U2 betofā nav Kill Me, Thrill Me, kas tas par bestofu?
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:35 am GMT.